• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Cuore sportivo

Status
Ten wątek został zamknięty.
tarcza była pęknięta i dlatego tak się działo ale to było już dawno temu.

matko boska, to nie mogłeś napisać od razu tylko musiałam pytac 3 razy?!
nie pytałam kiedy było tylko co było przyczyną buczenia.

wcale się nie dziwie, że irytujesz kolegów skoro ktoś Cię o coś pyta, a pytania wpadają w próżnie...

Najlepiej nic nie odpisywać i bedzie spokój.

no tak, a teraz strzel focha z przytupem bo ktoś o coś po prostu raczył zapytać.

pozdrawiam

Bardzo ładna 156, Napisałbym nawet, że najpiękniejsza z wszystkich, ale zazdrość mi nie pozwala. Genialne lampy, fantastyczne felasie 15". Super okazja Ci się trafiła. Chciałbym mieć taki, ale mnie nie stać :) I nie przejmuj sie tymi, co sie nie znają, przecież Siwy pisał, że wszystko jest ori, więc jest. A jak nawet kogoś niechcący oślepiasz, to niech sobie wozi w swoim złomie okulary przeciwsłoneczne i po sprawie...
Ogólnie och i ach.

Załóż jeszcze jeden wątek, to też Ci trochę posłodzę :)

Nie już nie założę wątku :) jeden wystarczy.Dzięki właśnie takich Alfisti jak Ty tutaj na tym forum brakuje.Pozdrawiam i Wesołych tam dla Ciebie i rodziny ;)

poziom odpowiedzi rodem z gimnazjum albo i mniej :D

PS na fotce nr 26 ostaje Ci klapa, fokta 41 i 42 widać jak ładnie spasowana jest maska :D był dzwon xD

No i jak to w pełni oryginalnej Alfie radio nieoryginalne? tak być nie może :D

- - - Updated - - -

I nie przejmuj sie tymi, co sie nie znają, przecież Siwy pisał, że wszystko jest ori, więc jest. A jak nawet kogoś niechcący oślepiasz, to niech sobie wozi w swoim złomie okulary przeciwsłoneczne i po sprawie...
Ogólnie och i ach.

Lubię to ! :D

A co Ty uważasz że auto miało dzwona? :)

- - - Updated - - -

Znachory co z lampami mam ksenony czy rzemiosło za 100zł ?:D

Przestań... to są szpary ? tak złożyli i tak jest, tak jak jeden napisał że Alfy to nie VW czy Audi że mają idealnie spasowane elementy.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót