Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Autor by Siwy.
Daj sobie spokój z bydłem bo nie wytłumaczysz,oni wszystko wiedzą lepiej.Szkoda nerwów,a to że,auto ode mnie to najlepsza rekomendacja
prawdziwi Alfisti którzy mnie znają to wiedzą.Myślę,że ich po prostu szlag trafia bo Alfy w takim stanie jeszcze nie widzieli.Prawdziwi Alfisti a nie jednorazowe oszołomy widzieli to auto na zlotach i mogą potwierdzić.Zapisują się gnoje co mają pierwszą Alfę w życiu i mędrkują.
Po odpaleniu świecą zajebiście i tyle w tym temacie.
WCALE , że nie , bo MOJA jest najpiękniejsza!!!:bike:ja uważam, że moja jest najpiękniejsza
Koledze chodzilo o to, czy maja samopoziomowanie- czyli czy ida w gore i dol po odpaleniu, czy po prostu swieca jak w przerobkach.Po odpaleniu świecą zajebiście i tyle w tym temacie.
On wie o co się go pytają, kilka stron wcześniej było jak to ma wyglądać w oryginalnym zestawie, taka odpowiedź była dla mnie wystarczająca i wyjaśniła wszystkoKoledze chodzilo o to, czy maja samopoziomowanie- czyli czy ida w gore i dol po odpaleniu, czy po prostu swieca jak w przerobkach.