• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Cuore sportivo

Status
Ten wątek został zamknięty.
Mi się podoba takie zestawienie jak jest kierunki jak by co mam orginalne w pudełku i tak musi być jak jest.

- - - Updated - - -

Tuby dostałem w prezencie sam montowałem dla mnie na plus a gałeczka jest super.

Załączniki

• SAM_0023.jpg
    SAM_0023.jpg
    209.4 KB · Wyświetleń: 100
  • SAM_0047.jpg
    SAM_0047.jpg
    56.9 KB · Wyświetleń: 104
W FL widziałem tylko takie z drewnem wokół, ale środkiem metalowym, może i takie były
Ty mi odpowiedz co się dzieje z lampami po odpaleniu, a nie tu kluczysz???????

Autor by Siwy.
Daj sobie spokój z bydłem bo nie wytłumaczysz,oni wszystko wiedzą lepiej.Szkoda nerwów,a to że,auto ode mnie to najlepsza rekomendacja
prawdziwi Alfisti którzy mnie znają to wiedzą.Myślę,że ich po prostu szlag trafia bo Alfy w takim stanie jeszcze nie widzieli.Prawdziwi Alfisti a nie jednorazowe oszołomy widzieli to auto na zlotach i mogą potwierdzić.Zapisują się gnoje co mają pierwszą Alfę w życiu i mędrkują.

Nie wiem, nie chce mi się przedzierać przez milion postów o niczym, ale... Która to Twoja alfa? :}

A co będę tutaj się rozpisywał nie mam takiej potrzeby i tak co nie napiszę to zaraz któremuś coś nie pasi.

Ogólnie temat zszedł na psy... Uważam, ze nie ma co się spinać i kłócić. Każdy ma takie auto jakie ma, jakie mu się podoba. Kolega po prostu jest zakochany w swojej belli i uważa, że jest wg. niego najpiękniejsza. A chwała Ci za to kolego niech będzie. A ja uważam, że moja jest najpiękniejsza. I tyle w temacie... Amen.

no mariwa co do twojej najpiękniejszej belli nwm czy byś się nie zdziwił patrząc na 156 ziela , z tego co widzę na fotkach lakier w super stanie , ale żeby ocenić proponował bym zrobić zdj lakieru i przyświecić lampami

to mojej nie widzieliscie jeszcze !!!!!!!!!!!!!!! :)

a tak wracajac do tematu, kolego masz jakies plany co do belli, w sensie moze pelny pakiet zendera czy cos w tym rodzaju czy zostaje tak jak jest ?

Mój lakier też jest bardzo dobrym stanie jeszcze nigdy nie był polerowany mechanicznie czy tam podobnie przez korekty itp. przez jakieś zakłdy sam to robię i widać na zdjęciu wyżej jak poleruje można się przeglądać w nim.Jak narazie co do planów to może kiedyś inne alumy na lato szprychy czy coś w tym rodzaju.

Koledze chodzilo o to, czy maja samopoziomowanie- czyli czy ida w gore i dol po odpaleniu, czy po prostu swieca jak w przerobkach.
On wie o co się go pytają, kilka stron wcześniej było jak to ma wyglądać w oryginalnym zestawie, taka odpowiedź była dla mnie wystarczająca i wyjaśniła wszystko

Co to za różnica czy jest samopoziomowanie czy go nie ma, u mnie nie ma co roku w serwisie mi ustawiają światła i jest dobrze

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót