dawid_007_04
Nowy
- Auto
- Była Alfa 155 2,5 TD 1994r. Alfa 166 3.2 V6 , Alfa 166 2,4 JTD 2000 r
Jak masz teraz dobre dojście to radzę zrobić opaski zaciskane.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pewnie że można - tylko że ja nie maiłem "takiej ręki" pod ręką. ;-D
Skąd jesteś?Koledzy polecicie kogoś kto dobrze i na dobrych podzespołach założy mi gaz do 3.2v6? z wtryskami ukrytymi ?
Bardzo mi się podoba i super fotki . Kawał dobrej roboty wykonałeśstrona 60 post #598
Mam jeszcze pytanie bo widzę na fotkach z wcześniejszych stron screeny z jakiegoś programu do diagnostyki lpg jak mniemam . Czy dostęp do takiego programu jest w jakiś sposób ograniczony ? , czy można jakoś to sobie ogarnąć jak np multiecuscana ? , że wystarczy zakupić kabel a program można pobrać ?
- - - Updated - - -
Bardzo mi się podoba i super fotki . Kawał dobrej roboty wykonałeś. Z czego wykonałeś ten pokrowiec na reduktor ?