Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cześć, szybkie pytanie. Jakie spalanie gazu macie w swoich 3.2? U mnie dochodzi do 20l/100 po mieście. Jak zakładałem gaz to było około 13-15. Ale też zmieniłem opony na szersze i zastanawiam się czy może to być tym spowodowane....
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
No tak, stan jest kompletnie inny. Nowy silnik jest ...nowy. Dosłownie.Oczywiście, że należy pojechać przynajmniej na kontrolne sprawdzenie ustawień, bo "nowy" silnik jest na 100% w zupełnie innym stanie niż poprzedni.
Ok, dzięki. O tym w ogóle nie myślałem.Przed wizytą dobrze by było złapać jakiś wynik z hamowni, zanim gaziarz wywali auto-adaptacje, których dokonało ecu przez ostatnie 8kkm.
Szanuje dowcip, ale zależy mi na ewentualnym poleceniu warsztatu, gdzie już widzieli taki silnik. Osobiście przeżyłem już sytuacje, gdzie próbując umówić się do gazownika, problemem była marka samochodu.. Opinie w googlach o wszystkich warsztatach w Warszawie mam przeczytane. Każdy jest zajebisty
Oby był nie awaryjny bo jak puści LPG do płynu to możesz potem żałować jak rozerwie coś w układzie chłodzenia.
Jak myślisz czym jest chłodzony/ogrzewany reduktor?Chłopaki, czytam sobie forum LPG i znalazłem taki post odnośnie reduktora Magic 3, który zdaje się siedzi w moim aucie:
O co chodzi, jaki związek ma reduktor z układem chłodzenia?
Jak masz wersję poprawioną to nie masz co się martwić.
Z którego roku masz ten reduktor?
Nie znam się na tym, dlatego pytam. To jest chodzony, czy ogrzewany? Wytłumaczysz?Jak myślisz czym jest chłodzony/ogrzewany reduktor?