Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co powiecie na takie druciarstwo jak w mojej świeżo zakupionej 166 niby na gazie chodzi okej, ale nie mogę na to patrzeć, gdzie powinny być montowane wężyki?
Ja tak mam, Grzesiek tak miał... o co Ci chodzi? Jak byś chciał inaczej? O ile wiem to jest to najbardziej uznany sposób montazu - i najlepiej chodząca instalacja. U mnie ani razu diagnosta nie zauważył że jest instalacja gazowa...
Dokladnje, ja tak mam a zdjecia byly w odpowiedzi na pytanie kolego ktory ma wkretki w barany zrobione.
Ja tak mam, Grzesiek tak miał... o co Ci chodzi? Jak byś chciał inaczej? O ile wiem to jest to najbardziej uznany sposób montazu - i najlepiej chodząca instalacja. U mnie ani razu diagnosta nie zauważył że jest instalacja gazowa...
Barany do wymiany. Koszt reduktora to ze 300zl. Napisz jaki masz teraz założonyMi właśnie jakiś przydrożny henio wkręcił się w barany i okropnie to wygląda. Do tego okablowanie leży na pokrywie silnika;/ogólnie fuszerka. Muszę poszukać kogoś ogarniętego żeby mi to poukładał jak należy, a baranki chyba pozostają tylko do wymiany...do tego chyba poprzedni typ założył za mały parownik bo nie czuć mocy w porównaniu do jazdy na benie...
Tak na marginesie to ile kosztuje mniej więcej odpowiedni parownik do silnika 3.0 z 220km??
Pozdr
Barany do wymiany. Koszt reduktora to ze 300zl. Napisz jaki masz teraz założony