• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Co dziś zrobiłem dla swojej Belli ?

umyte w srdku i na zewnatrz,ozonowanie,klima nabita i filtr kabinowy wymieniony.zalozona nowa plyta pod silnikiem,nadkola plastikowe i wymieniona puszka od filtra powietrza z filtrem i koniec. po swietach wyprawa po mb 212 i pa pa alfa
Alu płytę montowales?

Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka

no co ty ,normalna tylko ze cala zalozylem bo poprzednia sie rozsypala z biegiem pokonanych km. szkoda kasy mi bylo w to pudlo ladowac ,juz wystarczy ze puszka od filtra powietrza kosztowala ponad 500zl

Dobrze, że w planach jest zmiana właściciela bo chyba nie jest teraz w dobrych rękach...

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

uploadfromtaptalk1459001410147.jpg

Dziś ogarnięte przyciski od multifunkcji ☺

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Dziś umyta z zewnątrz, wewnątrz: odkurzona i wyczyszczona w środku na połysk.:D Wesołych Świąt!

1 porządnym >?
2-3 myciach proszkiem na bezdotyku ?
Szkoda pracy włożonej w tak na prawdę masakrowanie lakieru a nie jego odświeżanie.
Nawet tej dychy wydanej na tempo szkoda
No niestety muszę Cię rozczarować. Dziś ją umyłem i rysy po bagażniku dachowym sié nie pojawiły. Ale pożyjemy zobaczymy.

Pojawia się, niestety naprawdę tempo jest słabe na dłuższa metę.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Dokładnie, on potrzebuje Golfa tylko do niego pasuje...:-P

dobre dobre,musze przyznac ze nawet wesolo he.musze was rozczarowac hehe bo zostaje w domu,nie zmienia wlasciciela.nie ma sensu sprzedawac bo troche remontow bylo juz zrobione a jeszcze dwumas jest do wymiany. gdyby to byla 156 to nie bylo by sensu wymieniac tego heh,auto warte 5tys i naprawa nie wiele mniej. poprostu czas na nowsze auto.

No ceny dwumasy to chyba zmowa cenowa :D taka moja teoria spiskowa bo jak dwa kawałki metalu trochę sprężyn gumy a tyle pieniędzy do golfa V w tdi za komplet z robotą 3.5k masakra za tyle to ja 156tke kupiłem

Odnowiłem lekko felgi na wiosnę. Po świętach zakładam oponki i kóła do mojej Belli.
478.jpg

479.jpg

Świąteczne porządki dotknęły także moją Blondi

DSC_1869.jpg

Odkurzona i wyczyszczona i umyta
Założone chlapacze
Przyklejone naklejki ochronne na progi

Na zdjęciach 50% efektu, morda sie cieszy jak dziecku :) Teraz szukam dystansów do nich bo troszkę schowane są.

Amortyzatory
Powrót