Proxim@Ar
Nowy
U mnie też letnie na pokładzie. W poniedziałek zmieniam w 156
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Co do siłowników bierz z Passata b5, ja takie założyłem i super ściągają, te do Alfy co są na necie itp to lipa straszna, nie mają hamowania.4 nowe opony na lato,2 zarowki stopu,2 zarowki od kierunkow i 2 teleskopy od klapy bagaznika ktore polamalem ale te dzis zalozone tez pekly podczas otwierania(dobreze ze szyby nie wybilo) zaloze nowe i udam sie do aso po porade hahah. a no i jeszcze zamowilem czujnik doladowania cisnienia czy jakos tak-wskazowka od turbo jest caly czas wychylona to chyba to sie zrabalo

Dziękuję, w planie są bardzo podobne ale 18"Jak na 16" ładnie całość wygląda![]()
Wczoraj przyszedł czas na wymianę laci na letnie ( tylko 16" nie krzyczeć) i ustawienie zbieżności. Po tym zabiegu czas na zabawę typu pucowanie felg, lakier bezbarwny, zaprawka, lekka polerka (malowanie wcześnie polecianych brunoxem rantów nadkoli przód, odpryski na masce i zderzaku, lekka polerka prawego błotnika). Pozostało malowanie lub wymiana grilla, folia ochronna na przednie progi. Ala może być zadowolona
Pokaż załącznik 196294Pokaż załącznik 196295Pokaż załącznik 196296Pokaż załącznik 196297Pokaż załącznik 196298