S
siwy144
Guest
ja gdzies z 3 lata ma szyby wszystkie przyciemnione i nigdy nie miałem problemów

Uploaded with ImageShack.us

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

ja gdzies z 3 lata ma szyby wszystkie przyciemnione i nigdy nie miałem problemów![]()
ile u was kosztuje przyciemnienie całej 156 sw ??
pod warszawa, w radosci, znalazlem 350zl za 3 tylne w 147ce
tylko tył by mnie interesował czyli 5.80 zł za 1 szybe. Ile chcesz? 5 czy 7?
Ja robie takie usługi przyciemnianie szyb i powiem wam jak to wyglada:
Przepuszczalność promieni słonecznych w polu widzenia kierowcy tj. 180 stopni musi wynosić 70 %, co w praktyce wygląda tak, że nie możemy przyciemnić ani szyby przedniej ani też przednich opuszczanych szyb bocznych. Pozostałe szyby, na które dostaniemy już atest można przyciemnić w dowolny sposób.
A akurat w alfach wszystkie szyby są zielone czyli maja 30% juz. Natomiast pozostale szyby możemy przyciemniac jak nam sie chce aby ta folia miala atest.
Jak ktoś chce to zapraszam. www.folcar.com
Kolego z tego co wiem to folia nie musi mieć zadnego atestu, możesz zakleic tylnie szyby nawet czarną folią lub zamalowac je olejnicą.
tylko tył by mnie interesował czyli 5.
patrze na ceny które podajecie i aż mi się nie chce wierzyć . ja za przyciemnienie 7 szyb w 156sw zapłąciłem 600 zł 150 tylna 75 x2 boczne nie odsuwane 75 zł x 4 boczne odsuwane polia sun guard hp 05 tył ciemny grafit (niema szans zobaczyć co leży z tyłu na fotelach )
Jakiś tam atest, to bzdura jest, owszem firmowe folie taki atest posiadaja a te z allegro też go posiadaja ale ciekawe czy taka folia wogóle była badana.
Kolego oklejałes szybe w 156 sedanie ? żeby było dobrze trzeba zdemnotowac tylnią półkę ?
wyglada ladnie ale wieczorem to ty w ogole cos widzisz przez szyby? juz nie wspomne o wieczor+deszcz