Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Sprzedam Silnik sprawny na chodzie 2500ccm, udokumentowany przebieg, film z pracą też posiadam.
184959-ciekawe_ogloszenia-img_6081.jpg

Załączniki

• IMG_6081.jpg
    IMG_6081.jpg
    106.8 KB · Wyświetleń: 152
Przewinęła się już kilka razy na forum ostatnimi laty. Odezwij się do Stefana. Oglądał ją ostatnio.

Witam Wszystkich,
pytanie moje odnośnie sprzedaży Alfa Romeo GTV 2.0 z 79 roku.Ile za taki samochód mogę dostać?Autko w 100% orginał.Szukałem w necie ale nic nie znalazłem.
Z góry dziękuje

Witam Wszystkich,
pytanie moje odnośnie sprzedaży Alfa Romeo GTV 2.0 z 79 roku.Ile za taki samochód mogę dostać?Autko w 100% orginał.Szukałem w necie ale nic nie znalazłem.
Z góry dziękuje

Wg tabel miedzy €2000-10000.
Ale radosuaf ma rację, rynek dużo zmienia ;)

W każdym razie pochwal sie zdjęciami, chętnie nacieszymy oko! :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Witam Wszystkich,
Z góry dziękuje

Być może miałbym kogoś zainteresowanego. Czy mogę prosić o zdjęcia i więcej informacji?

Jak będziesz miał jakieś pytania dzwon, byłem wcześniejszym właścicielem.

To cały czas ta sama, która zrobiła podróż z Krakowa, przez Wieluń do *gdzieśtam*, żeby trafić do Radomia a teraz do Puław? Długa droga ;P

Ale blachy ciągle ma krakowskie no i cena sukcesywnie rośnie ;-)

Taaa... Na Wielkanoc będzie już pewnie wystawiana na sprzedaż przez drugiego właściciela spod Szczecina, który kupił ja od księdza z Niemiec, co używał jej tylko w niedzielę po mszy do driftowania wokół kościoła. A że kilometrów nakręcił tylko 25 tysięcy (bo to mały kościółek był) to i cena będzie musiała wynieść ze 45 000 PLN. Oczywiście ten drugi właściciel z Polski to wielki fan marki, który wszystko dokładnie sprawdził, doprowadził "Alfinkę" do stanu niemal idealnego i z żalem ją sprzedaje, ale żona go zmusiła bo jak wchodzi bokiem na podjazd do garażu to żużlem jej wszystkie rabatki z nasturcjami zasypuje.

Czy ktoś widział ostatnio (albo chce się pozbyć) jakąś ciekawą 75 TS lub V6? Szukam czegoś bez tony rdzy.

Znam ceny na autoscout24 - wiem, że te auta nie chodzą w cenie golfa trójeczki. Za ładne auto trzeba położyć ładne pieniądze. Wszystko zależy od stanu i okazji. Rozważę ewentualne oferty. Zależy mi aby nie musieć po auto jechać 1500-2000km bo nie mam na to czasu.

Znam ceny na autoscout24 - wiem, że te auta nie chodzą w cenie golfa trójeczki. Za ładne auto trzeba położyć ładne pieniądze. Wszystko zależy od stanu i okazji. Rozważę ewentualne oferty. Zależy mi aby nie musieć po auto jechać 1500-2000km bo nie mam na to czasu.

Ja w maju jadę odebrać nowy nabytek. Nie widziałem jeszcze na oczy, tylko zdjęcia. Jesli będzie w stanie nadającym się do odbudowy to wtedy moja 75 3.0 pójdzie prawdopodobnie do sprzedania.

Amortyzatory
Powrót