Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam Wszystkich,
pytanie moje odnośnie sprzedaży Alfa Romeo GTV 2.0 z 79 roku.Ile za taki samochód mogę dostać?Autko w 100% orginał.Szukałem w necie ale nic nie znalazłem.
Z góry dziękuje
Witam Wszystkich,
pytanie moje odnośnie sprzedaży Alfa Romeo GTV 2.0 z 79 roku.Ile za taki samochód mogę dostać?Autko w 100% orginał.Szukałem w necie ale nic nie znalazłem.
Z góry dziękuje
Jak będziesz miał jakieś pytania dzwon, byłem wcześniejszym właścicielem.
Ale blachy ciągle ma krakowskie no i cena sukcesywnie rośnie ;-)
Czy ktoś widział ostatnio (albo chce się pozbyć) jakąś ciekawą 75 TS lub V6? Szukam czegoś bez tony rdzy.
Znam ceny na autoscout24 - wiem, że te auta nie chodzą w cenie golfa trójeczki. Za ładne auto trzeba położyć ładne pieniądze. Wszystko zależy od stanu i okazji. Rozważę ewentualne oferty. Zależy mi aby nie musieć po auto jechać 1500-2000km bo nie mam na to czasu.