Ciekawe ogloszenia

Jejku, ale ładna. Za 1.000 EUR z dowozem do Polski biorę od razu.

Ale... TS-y chyba nie szły z czarnym zderzakiem?

Ostatnia edycja:
zderzak pomalowany, pod spodem srebrny - info na 90%.
Niestety dowóz to kupa kasy, tam i a powrotem jakies 2300km i to na południe Polski

No właśnie, a dla mnie i tak by poszła jako dawca tylko :). Szkoda. Chyba, że ktoś wozi lawetami po 20 samochodów z Włoch i dałoby się dorzucić.

Z dowozem sprawa jest taka - laweta na dwie doby bez limitu kilometrów, dwóch kierowców i można jechać :D Ja tak jechałem na koniec Niemcowni.

Laweta na jedno auto do Polski to około 2500zł pod dom.
Jeśli auto jest wyrejestrowane w Italii to najlepsza okazja. Powtórna rejestracja jest zbyt droga lub nie możliwa co znacząco obniża cenę na rynku lokalnym, ale jeśli są dokumenty wyrejestrowania to można ją zarejestrować w PL.
Patrząc na zdjęcia i przebieg podany w ogłoszeniu to może być warte zainteresowania.

Laweta na jedno auto do Polski to około 2500zł pod dom.
Jeśli auto jest wyrejestrowane w Italii to najlepsza okazja. Powtórna rejestracja jest zbyt droga lub nie możliwa co znacząco obniża cenę na rynku lokalnym, ale jeśli są dokumenty wyrejestrowania to można ją zarejestrować w PL.
Patrząc na zdjęcia i przebieg podany w ogłoszeniu to może być warte zainteresowania.

Problem z tym, że nie ma oryginału dowodu rejestracyjnego, w moim urzędzie potrzebny jest oryginał, bo to ok zostaje w WK w papierach.

Amortyzatory
Powrót