Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja tam 3.0V6 juz mam, 1.8 turbo tez jest- na razie z mała awarią glowicy ,ale to z czasem sie ogarnie. Ja to bym przygarnął 155 Q4 w dobrej cenie, ale to jeszcze wiekszy problem niz 75. Moze kiedys sie trafi.

No ja akurat 1.8t nie miałem a tez bym chciał mieć , 2.0ts tez z chęcią bym kupił jak się trafi . Ja w dobrej cenie szukam 164 v6 turbo albo 155v6 ale to tez tylko w dobrej cenie , już nie mam gdzie trzymać tych doniczek.

Ale ja ts-a to tylko z chęcią kupie ale do doinwestowania po taniosci , tak tylko z przyczyn sentymentalnych . Z 3v6 będzie problem znalesc w dobrym stanie w rozsądnej cenie , cokolwiek się pojawi i dzwonie to sprzedane ;( Ja ostatnio szukam nawet 1.6 -1.8 bo mam taki silnik ze 164 24v w garażu ....

Stefan116, nie przejmuj się, okazje zawsze wypływają wtedy kiedy nie ma się grosza przy d..ie:) Sam gdybym wiedział to bym odpuścił na razie 155 i brał tą Julkę.

To jest prawdziwa okazja.
O auto już nie raz pytałem jak startowało na Classic Cup jakiś czas temu.
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-guilietta-116-CID5-ID31UxZ.html#dea493ce8d
Jestem bez grosza bo by już stała u mnie ( za Zendery Milano plus nówki dobre opony zapłaciłem niewiele mniej :( )

Stefan116, a co wiesz więcej nt. tego auta? W jakim to jest właściwie stanie obecnie? Bo ogłoszenie, jak na prywatnego sprzedającego, jest bardzo lakoniczne - wiemy tylko co to za marka, model i że to wydmuszka z klatką.

Ta GTV6 jest prześwietna (od Buratino) ;D obraz psuje delikatnie ten stożek pod maską;) ale można jej to wybaczyć i tak boski sprzęt ;)

Ostatnia edycja:
Cena ani specjalnie niska, ani specjalnie wysoka... Trzeba by ją obejrzeć blacharsko. Myślę, że tak czy owak dychę pewnie trzeba wsadzić, żeby była tip-top, chyba że robisz wszystko sam.
mechaniecznie owszem sobie blachowa w wiekszosci tez tylko co z tego jak czesci niedostępne ;/

radosuaf - auto z forum.
JacekK - ponoć blacha do niewielkiej poprawy, gaźniki do regulacji i cieknie przy sprzęgle. Nic więcej nie wiem. Tak czy siak super oferta.

Amortyzatory
Powrót