Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No duże i znajomość językowa kiepska . Chyba coś z wloch przyciągnę , ostatnio duży tam wysyp 1.8T

Dokładnie tak . Kiedyś masowo je sprzedawali za parę groszy , bo ubezpieczenie było kosmiczne

Swego czasu to ja zapodawałem śmiesznie ztuningowane transaxle do sprzedania z UA.
Trochę jeszcze tam tego zostało ale 99% to jeszcze większe druciarstwo niż u nas ( choć kiedyś była piękna 75 z motorem 2.0 V6 TB ).
Jak transaxle to szukaj w Szwecji.
Czasem coś można tam utrafić w naprawdę przyzwoitym stanie.
Generalnie na Francuskiej stronie www.leboncoin.fr na samym dole Masz odnośniki do różnych krajów ( to taka tablica.pl tylko na szerszą skalę :) ).
Szwecja : www.blocket.se
Wochy : www.subito.it
i tak dalej...

na tej stronie są ciekawe www.leboncoin.fr , mogę ściągnąć z Francji bez problemu ale tylko w okolicach paryza , wszystkie sztuki na tej stronie są raczej daleko a tam nikt z moich znajomych nie jeździ ;(

No nie rokuje , na pewno mocowanie zaczepu linki holowniczej jest zardzewiałe , ale generalnie mnie taka rdza nie przeraza . Gorzej jak niema do czego spawać . Cena za wysoka jak za auto do dłubania blacharskiego .

O kurcze, ale bym taką przygarnął :( Tylko za co i gdzie ją potem trzymać ?? :(

Ładna , ale szkoda ze nigdy mi się nie podobały . Silnik fajny dwa i pól fał zex .

Radosouf wyświetlają ci się nr telefonów na tej holenderskiej stronie ? Ten koles ma tez 164 qv i druga daje gratis na graty , mogę tani transport z Holandii ogarnąć dla poważnie zainteresowanych .

- - - Updated - - -

Gostek dodał nowe zdjęcia , muszę przyznać ze zacna :

http://nl.kapaza.be/vlaams-brabant/alfa-romeo-75-v6-3-0--1990--74579283.htm

Kliknąłem w jeden i pokazuje mi się jakiś komunikat o helpdesk. Jeśli miałbym brać 164, to tylko Q4, a jeśli QV, to poniżej 1.000 EUR :). Gdybyś wpadł na jakiegoś taniego transaxle z V6, to mógłbym temat przemyśleć. Chwilowo 75 drenuje mnie bez opamiętania...

A no właśnie chciałem zadzwonić po ta szara z Holandii ale numer się nie wyświetla , wysłałem maila zobaczymy , a co do tej z Czech to pepik zdjęć nie przysłał ;(

Ze 164 to najlepsza i bezproblemowa jest 164 qv 12v i 164 2V6turbo lift , ale i tak najlepsza jest 75 3V6 ;)

No niby tak . Cena w sumie dobra ale za tyle można znalesc 3 litrówkę albo 1.8 turbo . Jednego t-sa juz mam 3 litrówkę tez , teraz czas na 1.8 t i 3 litry na tor

Amortyzatory
Powrót