• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Miałem na myśli tę szarą... Ta czerwona niby wygląda ładnie, ale na tylnej klapie widzę 1.6 albo 1.8 (?), a wydech z tyłu nie jest ani na środku, ani po prawej, tylko jakoś dziwnie (przez co cięty zderzak, też nota bene nie od wersji V6, stalowe felgi, fotele zmęczone... No ale przyzwoicie wyglądające V6 startują od 3-4 tys. EUR.

No ale przyzwoicie wyglądające V6 startują od 3-4 tys. EUR.

Cały czas moje pytanie brzmi nie od ilu startują ale na ilu kończą. :) Zresztą na naszym rynku takich przyzwoitych to chyba dawno nie było, więc nawet nie ma do czego porównać.

Ostatnia edycja:
Jak z Fr to koszy transportu trochę zabawę psują :) Trzeba załatwić busa z lawetę i ewentualnie kierownika bo bałbym się dymać struclem tyle kilometrów :)

Giulietta 3 seria, bomba, gdyby nie ten motor... ale kiedyś mam nadzieję jeszcze sobie taką kupię :)

Ostatnia edycja:
Kurde ta julka nie jest zła. Dobrze liczę że to 4,5k bo już sam sobie nie ufam :D
Tylko kurcze trochę daleko ode mnie. Ponad 600km...

Moja 75 kosztowała tyle samo i wyszło mi 4200 niecałe... Obawiam się, że bliżej dobrej Giulietty w podobnej cenie nie dostaniesz, chyba że są jacyś koneserzy na Ukrainie.

Nie wybierasz się Radzik na oględziny czasem? :D
Jak coś znajdziesz w zachodniej części UA to ja chętnie obejrzę :D

A reszta co o niej sądzi?

Ja już mam swoje maleństwo :). Ktoś tutaj (Stefan?) szukał kiedyś u Ruskich, ale oni to będą dopiero mieli wynalazki... Instalacja elektryczna z choinki albo coś podobnego...

Ojj żebyś się nie zdziwił. Jakieś takie mam dziwne wrażenie czasem że są bardziej rozwinięci niż my. A instalacja z choinki każdego może spotkać :) No chyba że ktoś planuje zakup tamtej 155 V6. Chyba za bardzo choinkowo wcześniej było bo teraz przy odpale świeci się jedna czy dwie kontrolki (w tym od ręcznego) ale z elektryki tylko przednie szyby i centralny :D

No ja mam właśnie do czynienia z przypadkiem, gdzie majster ze śrubokrętem szalał, bo ciężko to inaczej określić...

Amortyzatory
Powrót