Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
grzybek_bgi napisał:
Można wieczorem podjechać obejrzeć albo w weekend??

W ten weekend mogę nie dać rady (może w niedzielę). Wieczorami, generalnie tak, tylko proszę o kontakt wcześniej.

Dlaczego bardziej opłaca wydać się na tę 75-kę 12,5 tys. (2,5 + 10), niż na tę GTV-kę:

Abstrahując od mojego samochodu i tej GTV, to kupując 20 letni samochód, trzeba się liczyć z tym, że zakup to nie koniec wydatków. Właściwie to nawet kupując nowsze auto trzeba się z tym liczyć

Pytam szczerze, 90-ka to też sedan, w dodatku (o zgrozo) chyba brzydszy od 75, ale za to z V6, a już GTV to bardzo fajne auto, też z 2-litrowym TS-em i prezentuje się na zdjęciach zacnie?

Rzecz gustu, ale 75 imho jest lada - ma dynamiczną, klinowata linie, szczególnie jeśli postawi się ją obok nowoczesnych, nadmuchanych samochodów (nie żeby nowe samochody mi się nie podobały, po prostu 75 coraz bardziej od nich odstaje stylistycznie). Co do GTV to tam jest 2 litrówka na gaznikach, a nie TS.

cgi.ebay.com/ebaymotors/Alfa-Romeo-Other-standard-1964-Alfa-Romeo-Giulia-Sprint-Speciale-Giulia-SS-/120953953741?pt=US_Cars_Trucks&hash=item1c296addcd

Felgi które pokazałeś były w standardzie dla wersji Limited to co ma ta z ogłoszenia było tak jak napisałem dodatkowym wyposażeniem za dopłatą. Jeśli chcesz V6 to nie kupuj t.spark na swapa. Tak jak kolega napisał. V6 fajne ale t.spark był naprawdę dużo lepszym autem niżeli może się wydawać. Miał osiągi jak 2.5 V6 a spalanie mniejsze niżeli 1.8 IE. Ten GTV jak napisał kolega ma silnik 2.0 na gaźnikach i 4 świecach ( t.spark powstał w 1987 roku nie licząc wyścigowych wersji GTA-m ). Chcesz V6 szukaj dalej ale za 10 tyś jak Sam piszesz nie znajdziesz a mogę Cię zapewnić że jak kupisz 75 za 5 tyś euro czy GTV6 za nawet 8 to i tak trzeba będzie jakąś kasę w nią włożyć. Co do wyglądu to może jestem dziwny ale najładniejsze auta dla mnie to klinowe sedany a tak naprawdę były tylko trzy Giulietta 116, 75 i 155 choć to kwestia gustu a jak wiadomo o tym się nie...

Co do wyglądu to może jestem dziwny ale najładniejsze auta dla mnie to klinowe sedany a tak naprawdę były tylko trzy Giulietta 116, 75 i 155
Zgadzam się z kolegą i te trzy modele miałem, jeżdziłem i sobie chwaliłem

No Alfę kupił ktoś n...r. Ale nie, liczba ocen się nie zgadza. Czyli ktoś inny.

Telenowela normalnie :) Kupił ktoś kto był zdecydowany dać za ten samochód równowartość nowego smartfona albo samochodu FSM Syrena (i to nie w stanie "igła dla konesera" :) ) i tyle.

Wow, fajna Alfa poszła za 2500zł, a zwieśniaczony egzemplarz GTV wystawiony w "śmiesznej" dla niektórych cenie 8000zł jest okazją :lol:

Co do wyglądu to może jestem dziwny ale najładniejsze auta dla mnie to klinowe sedany a tak naprawdę były tylko trzy Giulietta 116, 75 i 155 choć to kwestia gustu a jak wiadomo o tym się nie...

Fakt panowie. Ja się zastanowię czy jak nie uporządkuję paru "moich spraw" nie odezwę się do chłopaka któremu sprzedałem moją 75 2.4 TD...rozebrał ją do gołej śróbki i poskładał w całość tyle że silnik wyjęty jest jak na razie...kupił do niej zestaw evo :D i za całość jak ostatnio z nim rozmawiałem chciał 2.5tk....jest plan na "BIANCO 2.4TD" Silnik miał oryginalny przebieg mały...więc baza dobra

Misiek zabije Cie obiecales....

a buda do 2.5 to co:>

Ostatnia edycja:
OPA, ekiera, monolit, siedempięć, settantacingue, seta..

ale Błagam, KREDENS!?:
220.jpg

Chyba go Bóg opuścił, za tą cenę to się kupuje świece podchodzące już pod wyczynowe.

Amortyzatory
Powrót