Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kurcze może ja wpadnę na gościnną sesje;)

Mikelos - co wy się tam tak gościcie w tym Nałęczowie :)
Amigas zapraszamy, zabieraj kobietkę na weekend do Kazimierza Dolnego to przy okazji zrobimy sesję

Nowy potomek się niedawno pojawił to i goście ze wszelkich stron ściągają ;)

sławetna 90'tka jest wyceniona już na 10700... a pamiętam jeszcze cenę 19900

caly czas propuje im 5ke to nie....

mój ukochany spojler nie zgnije bo jest plazdykowy:D

Tu wyskoczyl dosc osobliwy pojazd,oryginalna 155 DTM z 93r.Swoja droga mam taka,tylko 1 43 z Minichamps,stoi sobie na polce...identyczna:cool:
www.ebay.de/itm/Alfa-155-DTM-Editio...&otn=5&po=LVI&ps=63&clkid=7138718022206853696

Co masz na myśli pisząc "oryginalna". To jest zwyczajna 155, tyle że w limitowanej wersji DTM. Oferowana była ona wyłącznie na rynku niemieckim w ograniczonej liczbie egzemplarzy (500). Auto posiada seryjny silnik 1.8 (chyba) T.S. 8V. Wyróżniało się oklejeniem nadwozia, spojlerem na klapie, 16' Alu, obniżone zawieszenie (chyba). Czasem bywają takie na Allegro.

Poza tym. Nie ten dział :D

Ostatnia edycja:
To coś ta gratka świruje bo niedawno ogłoszenie nie było widoczne :)
Wie może ktoś jak się potoczył los tej GTV2000 ?
http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C11173427&t=alfa_romeo_alfetta
Jak rozmawiałem z człowiekiem gdy ogłoszenie było aktualne to pamiętam że wspominał, że do auta sprowadził drugą identyczną na części. ( przydało by się skompletować żółte lamp do mojej że o jasnej tapicerce nie wspomnę :) ).
Ja niestety numer do człowieka zgubiłem a z archiwum otomoto nie da się załatwić kontaktu do sprzedającego jak z allegro.

Ostatnia edycja:
Nagórski wyprzedaje swoją kolekcję, czy jak?

Amortyzatory
Powrót