Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja kiedy nie wejdę na Ukraińską stronę z ogłoszeniami - odpowiednik naszego otomoto, to nie mogę się nadziwić ile tam klasycznych Alf jeździ :) Aktualnie jest około 190 ogłoszeń dotyczących sprzedaży Alf sprzed 1991 roku :)
Tu przykład najbardziej szokującej jaką znalazłem. Bardziej by się nadawała do topiku o warjacjach na temat 75 ale może ktoś powie brał bym :)
http://auto.ria.ua/auto_alfa_romeo_75_7029732.html

Teraz to już pewnie nie będziesz się chciał na felgi zamieniać? ;)

na te ronale?:> serio one sa takie ladne?

spoko tak się pytam bo jest to jedna z nielicznych felg nad która zachwytu kompletnie nie czaję:D

z zachwytem to aż tak bym nie wyskakiwał, pasuje mi po prostu do wizji 75'tki

no ok konsekwencja stylistyczna niech będzie:) ps gdzie można zdj Twojej 75 obczaic?

owszem;) z w-wki:)

no ok konsekwencja stylistyczna niech będzie:) ps gdzie można zdj Twojej 75 obczaic?

sesji jako takiej jakoś nie miałem okazji zrobić, mam kilka zdjęć z czasów wcześniejszego właściciela

https://picasaweb.google.com/113041076453591878450/Alfa75?authkey=Gv1sRgCN2bs-Du8ty_dg

w wyglądzie niewiele się zmieniło, ubyło kilka detali, inne lampy, miejsce rynny zajął seryjny wydech... idzie ładna pogoda, może pstryknę w końcu kilka fotek

bo to jest igielka:) wzgledem innych na rynku itd. cena spadla bo trzeba troche pogrzebac:)

Nie wiem skąd takie wieści, skoro nawet poprzedni właściciel w ogloszeniu pisał, że igła to nie jest...

Dokładnie, auto jeździ osiągi ma nawet zacne :) ale jest trochę spaw do ogarnięcia.

Mikelos umówimy się na wspólną sesję zdjęciową w Puławach, mam dobrego fotografa ( kolega taki sam zapaleniec fotografii jak i motoryzacji - robił ostatnie zdjęcia mojej byłej 75tki ) i kilka fajnych miejsc to myślę że w następnym kalendarzu klubowym oba nasze wozy się znajdą :).

Sesję koniecznie musimy zorganizować ;) PS najbliższy weekend znów odpada, kolejni goście.

Amortyzatory
Powrót