• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Alfi napisał:
Przyznaje się, to ja.
Ujawniłem to wcześniej, niestety w innym dziale.

Pozdrawiam
To napisz cos o niej w jakim stanie jest te cudo . Z tego co pamiętam to auto pojechało z Warszawy do Bielska a teraz do Ciebie

75andrew155 napisał:
To napisz cos o niej w jakim stanie jest te cudo . Z tego co pamiętam to auto pojechało z Warszawy do Bielska a teraz do Ciebie

Do Bielska przyjechalo z Lodzi, znajomy mechanik-Alfista je serwisowal. Imho to byla niesamowita okazja kupic 75 V6 z dobrej reki za takie pieniadze.

Możliwe mogło mi się pomylic z czarną 1.8 turbo

Szwajcaria - Lodz - Bielsko - Katowice

Autko wydaje sie byc w bardzo dobrym stanie - w Szwajcarii gosc robil cykliczne przeglady w autoryzowanych stacjach.

Ostatni wlasciciel tez, wydaje mi sie, dbal o ten samochod. Na razie jestem zbyt zakochany aby widziec jakies wady :D

Pozdrawiam

Zwracam uwagę na przeguby na wale napędowym

Jeśli ktoś chce to do sprzedania jest moja giulietta. Więcej w dziale SPRZEDAM.

75andrew155 napisał:
http://moto.allegro.pl/it...ak_gti_bdb.html Zastanawjam się , żona mówi absolutnie nie bo inaczej rozwód a ja sam już nie wiem
andrzej kupuj i lej na zone - jak kupisz to ja sie z Toba ozenie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jeśli zostanie nie sprzedana do 15 maja to ja ją kupuję :idea: Rozmawiałem telefonicznie z synem właściciela ta nalepka wlewu to ojca tuning :lol:

75andrew155: dzięki za cynk. Jedyny problem polega na tym, że na razie nie chcą mi rodzice kupić 75. Nie bardzo już mam pomysł, jak ich do tego przekonać. Postaram się postawić ich przed faktem dokonanym i jak będę miał chwilę to może pojadę do raciborza. ;)

Amortyzatory
Powrót