Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
"zdalne" sterowanie, topowe blaupunkty z lat 80 i początku 90 miały takiego pilota, teraz to poszukiwane modele. Sam wygląd moim zdanie "nieco" dyskusyjny.

Na przełomie lat 80-tych i 90-tych dużo rzeczy było dyskusyjnych :) Tak czy siak chciałbym takie radio :)

Ile razy to już było. :P Podobno zostały 2 Giulietty i 75 tylko. Poza tym większość była w bardzo względnym stanie.

Z tego niema już nic - masakra tak doprowadzic do ruiny:(

Jeszcze tydzień temu była bez zdjęć za 3 tysiące. Bez sensu że na ziemi leży i ma otwarty szyberdach pewnie od dawna. Ktoś kiedyś chyba klosza lampy tylnej szukał a tutaj wyglądają nieźle w przeciwieństwie do blacharki.

Ja dzwoniłem i jeszcze kilku to co się dziwicie, gość odkrył żyłę złota. Zapomniał wspomnieć o braku dokumentów i to że u niego stoi kilka jak nie kilkanaście lat oraz że nigdy jej nie uruchomił. Trochę szkoda jak się patrzy na taką dewastację. Ja kupiłem swojego czasu coś w lepszym stanie za ponad połowę mniej i do dziś nie mam odwagi podnieść tego samochodu na podnośniku.

Załączniki

• Zdjęcie0654.jpg
    Zdjęcie0654.jpg
    125.8 KB · Wyświetleń: 97
  • Zdjęcie0659.jpg
    Zdjęcie0659.jpg
    138.4 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
Jeśli ktoś na poważnie szuka Alfa Romeo GTV6 to moja idzie pod młotek.

Poważnie zainteresowanych proszę o kontakt najszybciej mailowo - piotr.aj_23@wp.pl

Pozdrawiam

A jak to jest ze sprowadzaniem samochodu ze Słowacji? Bo wujek google mi przetłumaczył że blach nie ma.

Amortyzatory
Powrót