• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Chrzanów ilu nas jest.

Dchedogi

Nowy
Auto
Alfa 166 2,5 V6 24V
Witam wszystkich, tak jak w temacie ilu nas jest w Chrzanowie ?? jezdzac po okolicach widze bardzo duzo AR to moze cos kiedys wykombinujemy ??

Pozdrawiam.

Ja co prawda nie z Chrzanowa, ale z Babic:D Czasem na prawdę sporo AR widać w okolicy.

Witam koledzy :):)
Jestem z Jaworzna co prawda ale chętnie podskocze do chrzanowa na spotkanie jakieś :):)

To ktoregos pieknego lub brzydkiego dnia musimy sie zgadac :)

pozdrawiam :) moze ktos poda jakis termin :P

Libiąż się kłania :) jestem jak najbardziej za spotkaniem. kolego Dchedogi czy my kiedyś nie jechaliśmy razem w stronę Tychów. ja wtedy czarną Gtv do szkoły, a Ty z kolegą na spocik do B-B?

Witam, jak coś możecie na mnie liczyć. Pozdrawiam kolegę z Alwerni.

Libiąż się kłania :) jestem jak najbardziej za spotkaniem. kolego Dchedogi czy my kiedyś nie jechaliśmy razem w stronę Tychów. ja wtedy czarną Gtv do szkoły, a Ty z kolegą na spocik do B-B?

Witam :) tak spotkalismy sie w drodze do Tych :) to moze spotkamy sie na spociku jakims :P

Pozdrawiam :)

---------- Post dodany o godzinie 12:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:08 ----------

Witam, jak coś możecie na mnie liczyć. Pozdrawiam kolegę z Alwerni.

bardzo nas to cieszy :) bo widze ze coraz wiecej Alfoholikow jest w okolicy :)

dzięki webster !

widziałeś może u nas granatową 145 na rej. KOL...?nie znam osobiście ale też kolega z forum!
kiedyś mi mignął jak z krakowa wracałem
:-)

jak będzie jakaś konkretna data na spocik to postaram się zorganizować kolegę w 156 2.5 v6 i znajomych z Gtv 2.0 t.s i Gtv 3.0 v6

Spoko :) a moze zrobili bysmy tak ze zebrali bysmy sie wszyscy i wpadli na Krakow na spota :P bo w Chrzanowie jest mala lipa, nawet nie ma gdzie przejechac belami :( chyba ze ktos ma jakis pomysl ??

Pozdrawiam

Spoko :) a moze zrobili bysmy tak ze zebrali bysmy sie wszyscy i wpadli na Krakow na spota :P bo w Chrzanowie jest mala lipa, nawet nie ma gdzie przejechac belami :( chyba ze ktos ma jakis pomysl ??

Pozdrawiam
I to jest bardzo dobry pomysł:D My + ludzie z Krk i się powinien całkiem niezły (duży) spocik zrobić. Co do Chrzanowa to albo CH Max albo parking pod Starostwem Powiatowym ewentualnie parking MOKSiR.

To i ja się dopisze ze swoja AR 166 (co prawda Libiąż ale przecież to tylko kawałek ;P )

To musimy dogadac sie bo spoty w kraku sa co 2 tygodnie :) to mozna sie przylaczyc to kolegow ;) A dzis narodzil sie maly pomysl moze jak juz bedzie zima to wybrali bysmy sie do Zakopanego na weekend narty, deski tip ? Co wy na to ??

Amortyzatory
Powrót