Chrzanów ilu nas jest.

To moze cos wymyslmy w przerwe swiateczna?? czy raczej nie bo kazdy ten czas bedzie spedzał z rodzina i nie wyrwie sie na chwile lub trochu dłuzej?? prawie kazdy ma wolne wiec i był by czas bo nie powiem ja tez zabardzo mam weekendy pozajmowane przez prace a w tygodniu wypada mi miec wolne a teraz jak sa swieta to by sie udało moze cos zaplanowac tylko czy znajda sie chetni, moze gdzies indziej niewiem Krk lub Bielsko czy Olkusz cos planuje i tam by tez sie pojechało paczka z Chrzanowa aby było wiecej ludzi.
Sezon sie zaczyna fajnie ciepło a tu jak było tak jest nadal cisza i nic sie nie dzieje.

tak, tak, to jest urok małych miast niestety, ludzie zaganiani, nie maja żadnych pasji i ciężko jest ich zebrać i zdyscyplinować..., większość niestety jest tylko na forum jak mu alfunia zepsuje to wtedy wielki alfista pomocy szuka..., no cóż... takie życie...

Coż ja bynajmniej postaram się wybrać na te piekary daleko bo daleko ale moze cos wkoncu bedzie sie tam działo bo tu niema na co liczyc i nawet nikt sie nie odzywa nic,sam sie czasem zastanawiam poco jest ten kanał temat czy jak sie to zwie tylko zasmieca i tyle.

no sorry ale mówienie "może coś wymyślimy" odczytuję jako "nooo to Wy myślcie, a ja przyjadę" spróbuj zaproponować jakiś konkret, może wtedy będzie większy odzew... ja na przykład nie mam miejsca gdzie w okolicy mogło by być takie spotkanie... Teraz nie mam mnie w domu, będę dopiero 5-10 maja w ten weekend można by pomyśleć o konkretach jeśli ktoś byłby chętny tylko gdzie???? postaram się zwerbować kumpla ze 166 jak uda mu się poskładać rozrząd. Pozdrawiam

Pogoda coraz lepsza więc można jakiegoś grilla zrobić. Np. na zamku w Rudnie, 8km od Chrzanowa.

Klimoo czy to nie przypadkiem Twoja Bella stała dzisiaj jakoś po 12 w centrum Chrzanowam, koło zusu?:)

---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

Hmm panowie a co Wy na to, żeby zrobić osobny temat, w którym każdy z okolic Chrzanowa wrzuci zdjęcie swojej Belli? User i zdjęcie, bez komentarzy, takie Alfa portfolio naszej okolicy:) Przynajmniej będziemy wiedzieć kogo wypatrywać na naszych drogach:) co Wy na to koledzy?

jestem za tym grillem w Rudnie :) z Libiaza mam niedaleko. Moze w koncu uda sie cos zorganizowac

no sorry ale mówienie "może coś wymyślimy" odczytuję jako "nooo to Wy myślcie, a ja przyjadę" spróbuj zaproponować jakiś konkret, może wtedy będzie większy odzew... ja na przykład nie mam miejsca gdzie w okolicy mogło by być takie spotkanie... Teraz nie mam mnie w domu, będę dopiero 5-10 maja w ten weekend można by pomyśleć o konkretach jeśli ktoś byłby chętny tylko gdzie???? postaram się zwerbować kumpla ze 166 jak uda mu się poskładać rozrząd. Pozdrawiam

Ale mnie zmieszałes z błotem :D:D
Napisze tak poda sie miejsce godzine itd. a i tak nikt sie nie zjawi bo juz nie raz tak było chodzby teraz z tym zamkiem w Tenczynku aby sie wybrac i zrobic grilla. Sa jacys chetni bo ja jakos nie widze.
Wazne aby narazie chociaz zrobic spota pod chodzby Maxem czy starostwem a pozniej planowac jakiegos grilla itd. Bynajmniej w tym tyg. mam do niedzieli na popołudnie wiec nic nie bede proponował.
Bynajmniej z tym zamkiem fajna by była opcja.
Ustalic termin co komu pasuje jakie dni pozniej godzine i wtedy wybrac a nie jak napisał kolega "nooo to Wy myślcie, a ja przyjadę" bo to nie na tym polega i nigdy tak nie było. Chyba ze tam w twoim srodowisku i tak to przyjołes ale tu mysle ze tak nie jest.
Dobra tyle na ten temat.
Pozdro.

To piszcie komu kiedy pasuje na poczatek ten spot pod Maxem. Jak dla mnie caly nastepny tydzien (pon-pn) godziny wieczorne chętnie sie zjawie:]

Ja teraz do niedzieli mam na popołudnie pon. i wtorek wolne a pozniej na rano wiec wieczorem tez mi pasuje zrobic jakiegos spota.
A jak reszta?
Komu pasuje w tyg. a nie w weekend niech pisze mozna na chwile sie ugadac pod Maxem ciepło jest nawet wieczorem tak wiec mozna cos pomyslec.

Witam wszystkich sorki ze tak dlugo mnie nie bylo na forum :P

Jak tam sprawy spotow wygladaj? widze ze nadal jest tak jak bylo do tej pory. Pod MAXEM moze jutro ?? to znaczy 12,05,2011 o godzinie 20 lub inny czas zalezy jak komu pasuje.
i omowimy termin spota grilowego :P

Pozdrawiam.

P.S
Preston jak tam autko juz smiga ??

Ja odpadam bo dopiero 23:00 jestem w Chrzanowie po robocie :)

P.S
Preston jak tam autko juz smiga ?

A no smiga ale mocy nadal niema do konca jak powinna byc :( ale o tym pogadamy jak kiedys dojdzie do spota wkoncu :)

ja do 19 jestem w UK tak że też odpadam... Preston Sorry jeśli tak to zabrzmiało, nie było moją intencją mieszać Cię z niczym... :cheers:

P.S. Wiesz może czy po Chrzanowie i Libiążu jeździ jeszcze czarna 159? bo coś mi się zdaje że widziałem Cię kilka razy na mieście w ten weekend.

to w ktorgo dnia wam pasuje ?? moze sobota 14,05,2011 ?? i jakis gril gdzies ?? a jak podoba wam sie ten termin i ten plan ?

ja do 19 jestem w UK tak że też odpadam... Preston Sorry jeśli tak to zabrzmiało, nie było moją intencją mieszać Cię z niczym... :cheers:

OK wybaczam :D:D

P.S. Wiesz może czy po Chrzanowie i Libiążu jeździ jeszcze czarna 159? bo coś mi się zdaje że widziałem Cię kilka razy na mieście w ten weekend.

Odpowiem tak jeżeli ona była na Chromach i na tablicach klubowych to raczej moja :)
A przypadkiem Ty nie mieszkasz na flagówce na ul. 11 listopada i nie parkujesz miedzy blokiem 14 a 16 swoja czerwona 155 :) na klubowych ramkach ? chyba ze się mylę i to jest ktoś inny :)
Bo bynajmniej albo Chrzanów albo te rejony możesz widzieć mnie i moja alfę dość często a w niej mnie ale i też czasem moja kobietę jak nią jedzie :)
Tak więc możliwe że to mnie widziałeś na parkingu jak tam stoję lub mijałeś na drodze w ten weekend :)

Co do spotu ja sie nie pisze raczej bo do 16.05.11 mam na popołudnie pozniej na rano wiec bardziej mi wtedy pasuje co do spota wieczornego czy tez popołudniowego :)

Ostatnia edycja:
nooo nie daleko parkuję... na flagówce pomiędzy paderewskiego 1-3 moja 155 jest zielona, kurcze nie wiedziałem że tak blisko mnie jest jeszcze jedna 155, nigdy jej nie widziałem na mieście. Pozdrawiam

P.S. mnie pasuje piątek 20 i spotkanko pod starostwem wieczorem.

Hmmm to moze nie była 155 :D:D oblukam jeszcze :D:D bynajmniej jest na ramkach to widziałem :D:D
Aha czyli Ciebie szukac jak co koło wieżowców :)

P.S. Co do spotu widze ze niema zbytnio propozycji kto w jaki dzien by dał rade sie spotkać,ale może coś się ruszy :)

Dchedogi Ty Ch...olero :D:D Twoja kobieta mi czesc wczoraj powiedziała a Ty co gdzies sie patrzył na inne dupy pewnie co :D:D nie wstyd Ci :D:D

Pozdro.
Pozdro.

---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 11:12 ----------

to w ktorgo dnia wam pasuje ?? moze sobota 14,05,2011 ?? i jakis gril gdzies ?? a jak podoba wam sie ten termin i ten plan ?

Mnie ta data pasuje bo dowiedziałem sie ze mam wolny weekend wiec ja bym sie pisał na ta date i z miła checia na tego grilla.

Nie wiem jak innym pasuje ale fajnie by było jak by jakies małe spocik wyszedł wkońcu zwłaszcza ze jest teraz do pozna ciepło na polu :)

Pomyślcie Panowie moze cos sie uda.

Witam Witam Ja z moja kobieta :) jestesmy juz ugadani na grila dzis nikt nic nie pisal wiec postanowilismy wybrac sie do znajomych wiec dzis odpada sorki. A wiec trzeba zmienic date :P
Dawajcie jakies pomysly co do spotow :P bo cieplo jest juz a my caly czas nie mozemy sie zgrac :P

P.S Preston ja nawet nie pamietam kiedy was widzielismy :P i napewno nie rozgladalem sie za innymi dupami tylko moze jakas Wloszka stala :P

Może najbliższy weekend (21,22), wieczorkiem, albo popołudniem?;) Dziś gadaliśmy o tym z Preston'em, lokalizacja do uzgodnienia, termin ważniejszy i ilość osób rzecz jasna, żeby nie było, że się zdeklaruje 15 a przyjedzie 4:P

Edit:
My odpadamy, sorki za to, że pisze o dacie i bla bla, a się nie zjawie, ale inne plany. Miłego grillka, o ile wypali;)

Ostatnia edycja:
Może najbliższy weekend (21,22), wieczorkiem, albo popołudniem?;) Dziś gadaliśmy o tym z Preston'em, lokalizacja do uzgodnienia, termin ważniejszy i ilość osób rzecz jasna, żeby nie było, że się zdeklaruje 15 a przyjedzie 4:P

Edit:
My odpadamy, sorki za to, że pisze o dacie i bla bla, a się nie zjawie, ale inne plany. Miłego grillka, o ile wypali;)

A czemu to kolego jeszcze wczoraj takie ambitne plany?? mysle ze nie dlatego bo autko rozkopane i nie masz czym sie dostac????

Mi tez pasuje 22.05.11 jak cos tylko w pon.mam na rano wiec jak jakis grill czy cos to moze ja wiem o 17:00 zrobic spota jak niema problemu??

Tak wiec:

SPOT
22.05.2011
godz.17:00
pod Maxem lub tez mozna jak kto woli Starostwem.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót