Matti
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 1.9JTD 110KM 2001r. Nero fuoco
Oj tam oj tamPan mechanik i diagnosta Matti sie mylił co do sprzegłaa własnie juz zrobiłes sobie autko ??
Pozdro.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oj tam oj tamPan mechanik i diagnosta Matti sie mylił co do sprzegłaa własnie juz zrobiłes sobie autko ??
Pozdro.
A witamy kolegekak-tus-a
i zapraszamy na czeste spoty i brania w nich udziału
Dchedogi dzis odebrałem auto od mechanika miałem do wymiany EGR ktory mi zaslepił odrazu i ta przepływke zapłaciłem nie wielka kase marne grosze bo tylko 1680zl.jazda teraz bez cenna
Pan mechanik i diagnosta Matti sie mylił co do sprzegłaa własnie juz zrobiłes sobie autko ??
Pozdro.
Witam.
Czy możesz mi powiedzieć gdzie serwisujesz swoją Alfę? W sumie zawieszenie i rozrząd sam składałem, ale wszystkiego nie jestem w staniePóki co nie wybieram się do mechanika ale na przyszłość dobrze wiedzieć gdzie można szukać porady.
Byłem kiedyś na serwisie fiata Carstol i w sumie nie chcieli się brać bo mówili ,że mają dużo roboty a alfami to raczej w drugiej kolejności się zajmują. Pewnie jak by mi zależało to bym się umówił ale zniechęcili mnie na samo dzień dobry![]()
PolecamSerwis AUTO JANUS
ul.Żbicka 38 B
Krzeszowice