Chrzanów ilu nas jest.

Pan mechanik i diagnosta Matti sie mylił co do sprzegła :P:P a własnie juz zrobiłes sobie autko ??

Pozdro.
Oj tam oj tam:P Autko już prawie gotowe, jeździ po wymianie pompy wspomagania i kilku innych rzeczy, ale to już inna historia. Teraz jeszcze się odezwał napinacz paska, ale to w ciągu dnia, dwóch zrobione będzie i tyle;) Ogólnie trochę nerwowych chwil było, ale obeszło się bez poważniejszej naprawy.

A witamy kolege :) kak-tus-a :) i zapraszamy na czeste spoty i brania w nich udziału :D:D

Dchedogi dzis odebrałem auto od mechanika miałem do wymiany EGR ktory mi zaslepił odrazu i ta przepływke zapłaciłem nie wielka kase marne grosze bo tylko 1680zl. :D:D jazda teraz bez cenna :D:D

Pan mechanik i diagnosta Matti sie mylił co do sprzegła :P:P a własnie juz zrobiłes sobie autko ??

Pozdro.

Witam.
Czy możesz mi powiedzieć gdzie serwisujesz swoją Alfę? W sumie zawieszenie i rozrząd sam składałem, ale wszystkiego nie jestem w stanie;) Póki co nie wybieram się do mechanika ale na przyszłość dobrze wiedzieć gdzie można szukać porady.
Byłem kiedyś na serwisie fiata Carstol i w sumie nie chcieli się brać bo mówili ,że mają dużo roboty a alfami to raczej w drugiej kolejności się zajmują. Pewnie jak by mi zależało to bym się umówił ale zniechęcili mnie na samo dzień dobry ;)

Witam moze jutro 05,06,2011 zgadamy sie i wyskoczymy na dni chrzanowa sa chetni ?? Preston a Ty jak ?? :P

---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:45 ----------

Witam.
Czy możesz mi powiedzieć gdzie serwisujesz swoją Alfę? W sumie zawieszenie i rozrząd sam składałem, ale wszystkiego nie jestem w stanie;) Póki co nie wybieram się do mechanika ale na przyszłość dobrze wiedzieć gdzie można szukać porady.
Byłem kiedyś na serwisie fiata Carstol i w sumie nie chcieli się brać bo mówili ,że mają dużo roboty a alfami to raczej w drugiej kolejności się zajmują. Pewnie jak by mi zależało to bym się umówił ale zniechęcili mnie na samo dzień dobry ;)

witam ja serwisuje swoja wloszke w chrzanowie kolo oswiecimskiej ale to jest troszke daleko od Ciebie a w Trzebini to nie mam pojecia.

Pozdrawiam

A ja loozik dzis na nocke i jutro mam na popołudnie tak wiec dni Chrzanowa mam w Katowicach w robocie :D:D
Moze koledzy jacys sie znajda i Wam lub Tobie potowarzyszą :P

Ja włoszke ostatnio dawałem do Krzesazowic zeby zdiagnozował i powiedział co Włoszcze jest
Podam Ci adres kak-tus

Serwis AUTO JANUS
ul.Żbicka 38 B
Krzeszowice
Z włoszkami miał do czynienia nie raz i facet nawet spoko do pogadania ja nic do niego na razie po tej jednej wizycie nie miałem.

P.S.
Tak wiec Dchedogi siedzisz w domu :D:D nie ma picia beze mnie :D:D

Pozdro.

szkoda że wcześniej nie napisałeś bo ja byłem na chwilkę autkiem na dniach Chrzanowa... w drodze powrotnej spotkałem 156 z czarnymi lexus lookami z tyłu i skillowałem golfa :P czyli wypad udany.... tylko coś mi sprzęgło zaczęło ślizgać :(

Serwis AUTO JANUS
ul.Żbicka 38 B
Krzeszowice
Polecam:) Jedyny warsztat w Krzeszowicach godny polecenia:] poza tym jak trafia tam jakas Alfa to idzie w ręcę mojego kumpla który tam pracuje, a on jest fanatykiem marki i dobrym fachowcem także raczej można być spokojnym:]

Witam Koledzy też bym z chęcią pobujał się z wami ale miałem lekkie problemy ze swoją AR ponieważ siadła mi pompa wody. A teraz jeszcze doszła kontrolka skrzyni bo wode zagotowało poszło na skrzynie i chyba jakieś zwarcie zrobiło i tutaj wiąże się moje pytanie czy ktoś posiada interfejs do AR żeby zdiagnozować skrzynie co ją boli ?

Witam Panowie nie wiem czy wiecie o takiej akcji tak wiec to tu wkleje

Duży złot alfaholików bielsko-ustroń (jak co roku)26.06.2011

JAK ROK TEMU SLAVIK I MWOMRY ZAPRASZAJA NA JEDNODNIOWY WYPAD W GÓRKI PROGRAM IMPREZY.

9.30 SPOTKANIE W BIELSKU POD TESCO(STACJA BENZYNOWA ZARAZ NA WLOCIE OD KATOWIC )UL.WARSZAWSKA
10.00 WYJAZD KOLUMNA DO USTRONIA (OK 35KM)
10.45 PARKUJEMY AUTKA NA PARKINGU POD GÓRA CZANTORI (KOSZT PARKINGU 5 ZŁ)
11.00 WYJAZD KOLEJKA GÓRSKA NA SAMA GÓRE NA GÓRCE JAKAS ZUPKA :) TOR SANECZKOWY WIECEJ W LINKU

http://czantoria.net/kolej-linowa/cenniki/ WJAZD PŁATNY W OBIE STRONY CHYBA 12 ZŁ OSOBA

14.00 PRZEJAZD DO OŚRODKA WCZASOWEGO ELTRANS http://www.owkeltrans.pl/Galeria.aspx

GRILLA MAMY DRZEWO I OGIEŃ KAŻDY PRZYWOZI SWOJA KIEŁBASĘ MECZ PIŁKI PLAŻOWEJ ALFAHOLIKÓW ROZEGRAMY, KOSZT WYNAJECIA TERENU I PARKING TO 400 ZŁ ROZBIJAMY NA ILOŚĆ UCZESTNIKÓW ZLOTU ZBIÓRKA KASY NA MIEJSCU.

LICZYMY NA LICZNE PRZYBYCIE OBY FREKWENCJA DOPISAŁA JAK ROK TEMU 56 ALFA

Ja sie na to zapisałem moze ktos sie znajdzie jeszcze chetny

Pozdro.

Ostatnia edycja:
Witam! Jestem nowym alfaholikiem :). Mieszkam w Krakowie, ale moje rodzinne strony to Chrzanów.

Witam Cie lub tylko ja bo cos ostatnio mało chyba tu kto zagdala :D:D
Pozdro.

P.S.
Moze masz ochote jechac swoja bella na ten zlot w niedziele co wyzej napisalem?

a kolega DCHEDOGI to juz kumpli nie poznaje, wystarczy w inne auto wsiąść i kicha. Pozdrowienia od kierowcy Transita spotkanego w Chrzanowie, któremu pozwoliłeś się wykręcic na wąskiej drodze, hihihi!!!

jutro w godzinach popołudniowych dwie Gtvki wybierają się nad sosinę na małą sesyjkę ( o ile będzie pogoda ) Są jacyś chętni dołączyć?? :)

Dobra, żeby nie było, że nie działamy w okolicy i że nie chcemy się spotykać na spotach.. :) Zdjęcie z dzisiejszego wypadu nad Sosinę :)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Z miła checia bym pojechał ale jade do Ustronia na zlot :)

Kurcze ja nie dałem rady jechać z wami, bo na imprezie byłem. Fajnie się prezentuje Pawła Gtv na tym kółku.

a to ja też fotkę dorzucę :P

swoja drogą, strasznie ciężko się tu ustawić na jakiegoś spota/wypad, panowie/ panie:) więcej werwy :)

Pewnie ze mozna tylko pytanie czy znajda sie chetni ???

Amortyzatory
Powrót