Pitero
Użytkownik
Podobno? Masz jakies wykresy?Podobno okolo 165 silnik to 1,4 tb 120 z turbina ihi vl 38
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Podobno? Masz jakies wykresy?Podobno okolo 165 silnik to 1,4 tb 120 z turbina ihi vl 38
Žartujesz?[emoji1]Niestety wykres widzialem tylko na monitorze laptopa
Co za zdziercy, choć sprytniNiestety aby dostac wykres w savali trzeba doplacic 100euro ,wiec nie.skorzystalem z tej okazji
Nie za kartkę, a za potwierdzenie wykonanej pracy - można by powiedzieć, a to różnica.
Nie za kartkę, a za potwierdzenie wykonanej pracy - można by powiedzieć, a to różnica.
No nie ma w Polsce, ale tak czy siak to nie jest coś co wpływa na ogląd tego box-a, bo i tak mam ponad 100kkm .Ciekawe! Tylko gwarancji na silnik nie ma w PL.
Całkiem ciekawie wygląda ta propozycja. Za 6-7 stówek masz 20% więcej. Ja się zastanawiam nad Box Magneti Marelli. Jest to firma, która produkuje sterownik do tego silnika wiec powinno to jakoś działać.
Jest to o tyle ciekawe, że po kupieniu boxa ściągasz program podpinasz boxa i ściągasz mapę pod konkretny silnik. Masz tam też możliwość dodatkowej regulacji mocy i momentu na kompie regulując ustawienia własne jak i pilot jest do tego z dwoma programami jak i wyłącznikiem boxa i powrotem do fabrycznej mapy.
Jakby ktoś miał już z tym styczność proszę o jakieś info.
Jak będziesz kupował to mam do sprzedania wiązkę i pilota. za 100 zł ( ME300T, ME100T )
Miałem w Mito 1,4 135 KM zrobił 163KM na pilocie miałem trzy tryby. Można samemu ustawiać ( najlepiej na hamowni) pilotem zmieniasz parametry, polecam moduł do zwiększania czułości przepustnicy współdziała jednocześnie z boxem i pilotem.