Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może dlatego tyle, bo nie robi tego chińczykiem ?
może dlatego, że wgranie chinolem zajmuje kupę czasu? chciałem ogarniać to samo i dostałem odpowiedź, że lepiej to zrobić na stole, bo trwa to 2-3 minuty a nie pół godziny na odczyt i drugie tyle na wgranie przez obd... o ile w ogóle w aucie jest linia K podciągnięta do złącza obd, bo w grande punto nie ma...
Czyli ASO używa chińczyka, bo robi to ponad połowę taniej ?
Myślę, że bardziej chodzi tu o zasadę, że jeden pije łyżeczką, a drugi chlipie z chochli![]()
Jak można podkręcić 2.5 v6? Brałem w sklepie oleje itd i wspomniałem, że czekam.na filtr powietrza pipercross i facet uświadomił mnie, że warto zrobić mapowanie silnika, bo filtr ten ma o 30% lepsza przepustowość powietrza i przy dobrym programie poprawi się moc trochę spalanie się obniży.
Tak.
ASO jak najbardziej wgrywa pełny soft. Nie tylko aktualizacje. Zdarza się, że nie ma wyjścia i musimy zawieźć sterownik do ASO. Jak jest potrzebny nowy sterownik, to ASO wgrywa nie tylko soft na flasha z danym numerem ale i eeprom z IMMO do przyuczenia.
Nie ale może powiedzieć tak jak u mnie jak miałem chip tunning, że komp jest uszkodzony i trzeba nowy(koszt - 5000 zł). A Pan z C-Tronica wszystko zrobił za 700 zł.ale co, sugerujesz, że aso powie "zepsuliśmy, proszę sobie lawetę zawołać" i się wypnie całkiem na klienta?