Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hmm,
użyszkodniczka Lutraki chyba nie chwali autexu![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/39022-mito_1_4_multiair_lutraki.html
A na serio w Wawie jest chyba jakaś zmowa, jak spytałem się u Twardowskiego ile kosztuje zwykły przegląd w 159 w którym de facto nic się nie dzieje (czyli olej plus filtry) to jak usłyszałem cenę 1500 zł to mało co nie spadłem z krzesła. Ratunkiem jest zakup własnych części i lub wycieczka w kraj jak ktoś ma ochotę![]()
jak jest premium to niech obsługa i jakość ASO i samych autek będzie premium bo ceny robocizny przebijają naprawdę nawet marki premium!!!
Coś kolego pokręciłeś: wymiana oleju co 30tys km (choć osobiście uważam że to zabójcze dla silnika - optimum to 15tys km), albo co roku, a nie co 2 lata (poczytaj dopisek drobnym drukiem).Chyba sedno jest w poście 17 MiLykie
Natomiast co do interwału to w moim przypadku wymiana oleju jest na przebiegach 30, 60, 90... tys. km lub co 2 lata, ale połówkowe przeglądy (sprawdzić, zobaczyć, obejrzeć) wypadają na 15, 45, 75... tys. km.
T....
Coś kolego pokręciłeś
Jednak jestem skłonny raz w roku pojechać Julką do Carserwis w Warszawie, bo p. Marek (prowadził proces sprzedaży/zakupu auta, spisał się świetnie) zadeklarował, że ich mechanik wkłada serce w robotę.
Wymiana oleju w samochodzie co 30 tys to jest morderstwo dla silnika.Jak to dobrze, że mam chyba jeszcze starą instrukcje, z przeglądami co 30 tys. km albo co dwa lata. Przed kupnem sprzedawca wprost mi powiedział, że teraz przeglądy są co 15 tys., bo serwisy za mało zarabiały. Ale mam potwierdzenie z FAP, że obowiązuje to co w instrukcji, więc mogą mnie pocałować w d....![]()
Bo to jest człowiek który jest sprzedawcą, ale robi to z pasją. I mimo tego że są ciężkie czasy dla AR (tylko 2 modele w sprzedaży plus rodzynek 4C) to daje radę. A co do serwisu, to niestety jest to konglomerat i nie oddał bym tam samochodu do serwisu. Jedyne ASO do którego mam zaufanie i tam serwisuje to T&T Twardowski, ale trzeba się liczyć z zostawieniem odpowiedniej liczby PLN.Pan Marek to klasa sama w sobie, ale ich serwis ceny ma z kosmosu a po drugie wątpie w ich rzetelność. Taka mała ciekawostka - dawno temu byłem głupi i zmieniałem u nich opony. Po niecałym miesiącu ze wszystkich kół zeszło powietrze. Napompowałem i po miesiącu to samo. Zmieniłem serwis opon i zero problemów.
Dowody poproszę.Wymiana oleju w samochodzie co 30 tys to jest morderstwo dla silnika.
817 za co robocizna z materiałami? sama robota? napisz pleease precyzyjnie.Jestem po przeglądzie, 817 zł. Uważam, że to niezła cena. Poprzednie auto LR - przegląd to kwota min. 2200 zł.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka