Dareek
Aktywny
Wy naprawdę narzekacie na ceny przeglądów po 800 zł? :OO
Ja podobnie płaciłem za przeglądy wartego 60 tys zł Hyundaia Elantry i nieco nawet więcej (licząc ich olej) Mazdy 6 wartej ponad 100k.
Przeglądy po 8 stówek to normalna cena.
W hyundaiu padła cała kolumna kierownicy ze sterownikiem etc, zrobili mi na gwarancji za free
W mazdzie źle działały ledy adaptacyjne, zrobili mi na gwarancji za free wymieniając całe lampy, wartość ok 18 tys zł.
Nie opłaca się absolutnie robić przeglądów poza ASO i oszczędzić 200 zł, żeby później się ciągać z gwarantem po sądach przy lampach za 18k.
Poza tym sporo aut jest w leasingu, warto też przejrzeć OWL, czy aby właściciel auta (bank) nie wymaga przeglądów w ASO.
Napisze krótko- uważasz że filtr powietrza do 120 Turbobeznyny może kosztować 137 pln netto?
mam Ci wkleić fakturę z ub, tygodnia?
tu nie chodzi o ot czy warto ale ceny normalnych filtrowo olejowych przeglądów bez klocków tarcz wymian płynów hamulcowych powinny oscylować max 500- 600 pln.
za ja olej filtr oleju i pow po rabacie 25% przy przebiegu 45 tkm zapłaciłem w ASO Rzeszów 450 pln.
- - - Updated - - -
Twierdzą, że zrezygnowali, ale też bym tak twierdził
Btw. Czytam różne wątki i wychodzi na to, że o ile ceny pierwszego przeglądu wszędzie są w miarę podobne cenowo, to drugiego już nie. W Warszawie twardo twierdzą - 1600zł (bo świece), ktoś z Was robił taniej? w Mławie twierdzą, że 1000, ale bez świec... W okolicy jest jeszcze Łódź i Lublin, ktoś próbował kombinować?
Swoje materiały- kupione w innym serwisie i robota w ASO Rzeszów- wyszło mi 940 pln. Z ulicy jak przyjedziesz bez niczego - ok 1400 pln
Ostatnia edycja: