Cezar_DE
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 2.2 JTS '07 Nero Carbonio
racja 159 kupuje się z sercadla mnie jest ciasna, ale pomimo tego nie wiem czy nie zaryzykuje
![]()
That's the spirit ! Tak trzymać
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
racja 159 kupuje się z sercadla mnie jest ciasna, ale pomimo tego nie wiem czy nie zaryzykuje
![]()
Przepraszam że to ze podłączam się pod temat kolegi, ale tak samo szukam AR 159 i zastanawiam się między 2.2 JTS a 1.9JTDM lub 2.4 JTDM
Proszę o opinie jaki z tych silników jest najlepszy i najmniej kłopotliwy, przeczytałem już kilkanaście postów i ciągle mam mętlik w głowie...
Auto będzie pewnie z 2006-2007r.
Chciałbym aby auto miało dobre przyspieszenie i nie paliło ogromnych ilości paliwa...
Z góry dzięki za odpowiedź.
mi sluzy do poruszania się po miescie i w trasie i nikomu nie chciałem zainponowac...Glupie masz myslenie.Czyli jak mi się podoba alfa 159 i wole jezdzic dieslem to mam go nie kupic??Ja robie ok 12-13 tys rocznie.bami159 moge ja mieć dalej czy musze ja sprzedać??
a co chciales za 26-27 tys.??Funkiel nowki,nie bitej z przebiekgiem 80 tys.km??
W tym silniku rozrząd napędzany jest paskiem. Jeśli chodzi o filtr cząstek stałych - bywa różnie, zależy od egzemplarza. Zawsze można wyciąć.Jakie sa opinie na temat tego 2.4JTDM? Widzialem gdzies opinie w sieci, ze sa z tymi silnikami problemy jesli chodzi o lancuch rozrzadu i filtr czastek stalych. Czy to prawda?