nawkrzy
Użytkownik
- Auto
- Alfa Romeo 166 3.2 V6 - 2005
Powitać po dłuższej przerwie! Minęły już prawie cztery miesiące od sprzedaży Alfy, a ja nadal co jakiś czas spoglądam na forum i jestem ciągle zapisany w kilku fejsbukowych grupach
Może też dlatego, że rozglądam się za Giulią, a ostatnio trafiłem na ciekawe Stelvio 1st edition tylko szkoda, że w białym kolorze. Mimo tego, że 166-tka nie jest już w moich rękach, to jestem w kontakcie z aktualnym właścicielem (przypomnę, że też ma na imię Krzysiek) i co jakiś czas gadamy, wymieniamy spostrzeżenia, a ja "śledzę" jego poczynania z Alfą
Tak jak powiedział, tak zrobił i zaczął malować Alfę, a że pozwolił co nieco udostępnić to tak też robię. On raczej nie jest zbyt aktywny na forum, więc pewnie dopóki mi się nie znudzi i będę miał na to czas, to będę wrzucał to, co się dzieje z Alfą.
Tu kilka fotek z przygotowań:
I tu już podczas malowania:
Niestety nie mam jeszcze zdjęć alfy po malowaniu, jak już jest poskładana i gotowa, ale jak tylko dostanę to wrzucę. Ale już widać, że dostała drugie życie i niech służy Krzychowi jak najdłużej
Tu kilka fotek z przygotowań:
I tu już podczas malowania:
Niestety nie mam jeszcze zdjęć alfy po malowaniu, jak już jest poskładana i gotowa, ale jak tylko dostanę to wrzucę. Ale już widać, że dostała drugie życie i niech służy Krzychowi jak najdłużej