[159] Blue&me

Twoje pliki mam na kompie w czwartek dojdzie pendrive sformatuje go raz tak raz tak i zobaczymy jak coś to jak wracam do siebie albo jadę na urlop to przejeżdżam przez wielkopolske wiec jak nie ogarnę to w sierpniu będzie można się umówić. Dziękuję za poświęcony mi czas
Pozdrawiam!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Spoko. Kupisz 4 paczek miloslawia i ogarniemy od ręki :-)

Wysłane z mojego moto e6s przy użyciu Tapatalka

Udało się[emoji16] ale zna ktoś komendy? Bo ja mówię wyłącz radio a ona nie czai jedynie jak mówię: pomoc, anuluj i ustawienia

Udało się[emoji16] ale zna ktoś komendy? Bo ja mówię wyłącz radio a ona nie czai jedynie jak mówię: pomoc, anuluj i ustawienia

No widzisz. Udało się na moim pliczku z chomika? Komendy są ściśle określone ale po polsku instrukcji nie mam.
A już myślałem że razem wypijemy [emoji2957]

Ostatnia edycja:
Wypić zawsze można. Brak okazji to tez okazja. [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Ja najczęściej używam komendy "wybierz" i dalej nazwa kontaktu i potwierdzasz tak lub anuluj

Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka

Ja najczęściej używam komendy "wybierz" i dalej nazwa kontaktu i potwierdzasz tak lub anuluj

Tylko widzisz Ziomeczku po odłączeniu baterii przez chwile Blue&me chodziło dobrze a teraz znów się zawiesza podczas połączenia i nawet po wyłączeniu silnika navi nie gaśnie i połączenie jest hold on i nic się nie da zrobić[emoji17] ale to jest szajs.

No widzisz. Udało się na moim pliczku z chomika? Komendy są ściśle określone ale po polsku instrukcji nie mam.
A już myślałem że razem wypijemy [emoji2957]

Co się odwlecze to nie uciecze[emoji898][emoji898][emoji898]

Tylko widzisz Ziomeczku po odłączeniu baterii przez chwile Blue&me chodziło dobrze a teraz znów się zawiesza podczas połączenia i nawet po wyłączeniu silnika navi nie gaśnie i połączenie jest hold on i nic się nie da zrobić[emoji17] ale to jest szajs.

Ja bym spróbował na innym telefonie. Może b&m nie ogarnia nowego iphona

Amortyzatory
Powrót