[Giulietta] Blue&Me - USB muzyka

Ja mam podzielone na foldery i działa normalnie. Co prawda raz na jakiś czas (kilka miesięcy) na jednej się zatnie, ale wystarczy wejść w menu i zmienić folder z którego ma grać i znowu działa normalnie.
Tak, aktualizować B&M można samemu - patrz tutaj https://www.forum.alfaholicy.org/mito_giulietta/73957-blue__aktualizacja_oprogramowania.html

Dzisiaj nowy pendrive, podłączam i wszystko wydaje się być ok, w sterowaniu na kierownicy widze foldery i wybieram jeden z nich, są wszystkie piosenki pokazane, więc wybieram jedną. Po czym nagle wysypuje się media, podłączam od nowa i wszystko poznikało oprócz dwóch piosenek i tylko one są odtwarzane, innych nawet nie ma już w wyszukiwarce. Na poprzednim pendrive było identycznie.

A co do B&M to niestety strona, która jest podana w Twoim linku nie działa, chodzi mi o główną strone blue and me, bo adobe flash player nie jest już obsługiwany. Coś wiesz, jak temu zaradzić?

Hmm, ciekawe, no najwidoczniej coś nie tak z samą jednostką B&M.
Tak, obiło mi się o uszy, że strona teraz nie dostępna, niestety ale innej strony nie znam - jedynie spróbować zapytać w ASO?

Dzisiaj nowy pendrive, podłączam i wszystko wydaje się być ok, w sterowaniu na kierownicy widze foldery i wybieram jeden z nich, są wszystkie piosenki pokazane, więc wybieram jedną. Po czym nagle wysypuje się media, podłączam od nowa i wszystko poznikało oprócz dwóch piosenek i tylko one są odtwarzane, innych nawet nie ma już w wyszukiwarce. Na poprzednim pendrive było identycznie.

A co do B&M to niestety strona, która jest podana w Twoim linku nie działa, chodzi mi o główną strone blue and me, bo adobe flash player nie jest już obsługiwany. Coś wiesz, jak temu zaradzić?

Był temat z tą niedziałająca stroną B&M już był omawiany, poszukaj sobie bo to świeża sprawa, jest podane rozwiązanie niedziałającej strony.

Był temat z tą niedziałająca stroną B&M już był omawiany, poszukaj sobie bo to świeża sprawa, jest podane rozwiązanie niedziałającej strony.

Przeszukałem wszystkie tematy z tym związane i jedyne co znalazłem to w dziale 159 na temat blue and me, ktoś udostępnił aktualizacja z 2010r, co mi wiele nie zmieni. Jakbyś miał pod ręką to rozwiązanie, chętnie bym poprosił o link.

Amortyzatory
Powrót