Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja jestem z poznaniaWitam serdecznie
Czy jest tutaj ktoś z okolic Poznania, kto poradził sobie z problemem "english language is anavailable" ?
Raz podczas jazdy słuchałem muzyki z pendrajwa, nagle piosenki zaczęły przeskakiwać same, jedna za drugą i w żaden sposób nie mogłem tego powstrzymaćdojechałem do domu, zrobiłem reset aku ale to nic nie pomogło. Nastepnego dnia problemu nie było, muzyka leci normalnie z pendrajwa jednak nie mogę wejść w foldery itp i np ustawić aby piosenki leciały po kolei. W losowy sposób włączają się i mogę tylko włączyć następną. Próba wejścia w ustawienia przez sterowanie z kierownicy kończy się zawsze tym samym "english language is anavailable". Stało się to nagle podczas jazdy i nie mogę się z tym uporać.
Może mi ktoś pomoże z tym ?
Chętnie odwdzięczę się dobrym trunkiem
Pozdrawiam.
Ja jestem z poznania
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Drążąc swój temat zapytam, może ktoś to robił lub ma wiedzę, czy jest możliwe i bezpieczne wgranie oprogramowania podanego tu przez kolegę do centralki drugiej generacji z oprogramowaniem 10.0? Chodzi o to żeby współpracowała z nawigacją pierwszej generacji Blue&me Tomtom z którą się teraz nie chce parować.tu masz linka do 5.5, 5.6 i języka polskiego dla centralki Blue&me z Media playerem (Te sciągnąłem ze strony dla mojej centralki i wgrywałem u siebie zanim jeszcze zmieniłem na centralkę blue&me nav):
https://drive.google.com/drive/folders/1RfFGWvWCNz1c1JUJBji4K3jz9Q-XsAqZ?usp=sharing
wgrywasz na własne ryzyko
aha, próbowałeś inne pendrivy? formatowałeś pełnym formatem na fat32?
chyba zle pamiętasz, najnowszy to 5.6