• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Black 159 by Patryczos

No mi też się podobają i pewnie na 9'tce wyglądałyby fajnie, ale ktoś gdzieś kiedyś pisał, że felgi z wklęsłym rotorem raczej odpadają w naszym aucie. Prawda to?
Nie prawda to . Nawet w Audi i innych wynalazkach szeroka felga + naciągnięta opona musi być ogarnięta razem z gwintowanym zawieszeniem ewentualnie sportowym kitem ( mały i sztywny skok zawieszenia ) . Spytaj Ciapola , on ma na tyle 19/9,5 cala i to na dystansie .

Z okazji sylwestrowego wypadu z góry i aktualnej temperatury - 7 st. C Bella zaopatrzyła się w zimowy setup + mycie woskiem:

A przy okazji foto dedykowanej końcówki tłumika do AR 159 (fi 90mm):

Super się prezentuje:) Oby tak dalej:) Dozobaczenia gdzieś na trasie i mam nadzieje że w końcu na jakiś spot będzie czas... Pozdro
PS. Udanego sylwestra :beer:

Super się prezentuje:) Oby tak dalej:) Dozobaczenia gdzieś na trasie i mam nadzieje że w końcu na jakiś spot będzie czas... Pozdro
PS. Udanego sylwestra :beer:

Często bywam na piątkowych spotach w Galerii Katowickiej, a jak jest cieplej to na czwartkowych na 3 stawach. Poza tym zapraszamy na fanklub AR na FB. A i na spotkanie na drodze przyjedzie czas :)

Szampańskiej zabawy również życze :)

bardzo ładna
a te kółeczka zimowe to jak dla mnie najładniejsze 16-ki

Pakiet "Interior Ti" - part 1:

Dzięki Raider

kozackie są. Ja u siebie zamontowałem te od Misia - na razie tylko na pedale sprzęgła i hamulca bo obmyślam jak zrobić by przez wycięcia nie było widać pedału gazu i podstopnicy.
Ile kosztowały Cię te ori?

Dzięki, spora rzadkość w rynku wtórnym, będą się ładnie prezentowały no i ori, a do tego powolutku, małymi krokami zmierzam do pakietu Ti.
Mam nadzieję, że uda nam się spotkać i wprowadzić "pakiet karbon". Pytałeś może znajomego o tą folię? Myślę, ze opytmalnym terminem była by wiosna jak się rozciepli co?

Ile kosztowały Cię te ori?

100zł z przesyłka :) więc ok 25% ceny nowych, ori :) jak je zamontuje to na pewno cykne jakieś foto :)

pytałem, ma się zorientować u producenta i da mi znać na dniach. Jak by nie miał to mam jeszcze jedną możliwość zdobycia takiej foli tak, że damy radę. Najlepszym terminem chyba będzie faktycznie wiosna jak będzie można to spokojnie zdemontować nie martwiąc się o urwanie czegoś na zimnie.

Dziś zawitały żarówki LED W5W 4xSMD 5050 CanBus do oświetlenia tablicy rejestracyjnej:

attachment.php

Zakupione w sklepledowy.pl po 10zł/szt. Zobaczymy jak długo wytrzymią!

Załączniki

• IMG_20150112_162407.jpg
    IMG_20150112_162407.jpg
    55.4 KB · Wyświetleń: 686
Jakby ktoś szukał to felgi są na sprzedaż - Borbet LV5, 5x112, 18x8", otwór centrujący 72,6mm, kolor: antracyt. Idealnie proste, niesprawane, cena na priv :)

Tak się prezentują na 159:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

A do tego opony po jednym sezonie - Nankang NS-II Sport, na gwarancji, 225/45/18:

attachment.php

Załączniki

• dsc01033.jpg
    dsc01033.jpg
    127.5 KB · Wyświetleń: 1,736
  • DSC08570 picasa.jpg
    DSC08570 picasa.jpg
    150.6 KB · Wyświetleń: 671
  • DSC09038.jpg
    DSC09038.jpg
    203.7 KB · Wyświetleń: 672
  • 6 (1).jpg
    6 (1).jpg
    85.4 KB · Wyświetleń: 684
  • nankang_ns2.jpg
    nankang_ns2.jpg
    25.3 KB · Wyświetleń: 638
Piękna ta Twoja 9.
Kiedy Ty masz czas, żeby ją tak dopieszczać?
Pozdrawiam.
- Rafał

Ja tej SportWagon są zdecydowanie większe :P

P.S. Piękne się prezentują, dlaczego sprzedajesz, czyżby coś większego?

Ta SW jest na gwincie i opony maja naciag, ale to tez 18" - 159 od Ciapola. Felg faktycznie mi szkoda, glownie ze wzgledu na kolor. Ale dobrze obstawiasz - nastepne sa wieksze, a kolor drastycznie odmienny :)

Amortyzatory
Powrót