Pucek-159
Nowy
Hmm czyżby zrobiło się złoto ?
Tak mi się skojarzyło bo o ile dobrze pamiętam to Ty prosiłeś o wizualizację złotych felg w wątku o felgach 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Złoty rulez Jestem fanem czekam na fotki
Tak tak tak również czekam na foto.
Fajnie ze coraz wiecej ludzi idzie w stronę odważnych kolorów felg do alfy
Dzięki za miłe słowa od Ciebie tym bardziej, że widziałem Twoje "poprzednie dzieło" i było wow. Jak zawsze zachęcają do dalszych działań .Pieścisz ja widzę - bardzo ładna, jedna z ładniejszych na forum
Może, kiedyś...Szkoda, że nie przeszedłeś na dark side i nie ma szybek przyciemnionych...
SW od Ciapola, więc jedna z ok. 10 najlepszych 159 w Polsce, moim skromnym zdaniem. Szewi ok. 3k zł i zabawa zaczyna się na nowoAha ta SW z tych wczesniejszych Twoich fotek miażdży i jest poza konkurencją Moja nowa teoria dot nieobniżania auta zaczyna iść w łeb...
Łon mo Eibach Pro Kit czyli -30/-35mm . A tu jak chcesz badnąć jak leży to jest ale 225/35/19 na 8,5 cala i jest mały naciąg : http://www.tyrestretch.comPatryczos, o ile masz obniżoną belle ?