• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GT] biały Blackline III

Rozumiem ,ze klient z ulicy rabatu nie otrzyma.

myślę że otrzyma, kwestia tylko jaki
na różne części mają różne grupy rabatowe, inny przykład - zderzak goły 2900 detal/2100 zapłacony, obie ceny brutto
na pewno łatwiej o upusty przy większych zamówieniach, wtedy podchodzą do tego tak że lepiej sprzedać i zarobić
tysiaka niż nic
płaciłem 100% z góry także ani nic w zamówienie nie inwestowali ani nie ryzykowali - to też mogło mieć wpływ na upusty

na zdjęciu masz fragment zamówienia i widoczne ceny netto przed rabatem, procent upustu i cenę końcową po rabacie
nie ma błotnika - dostępność przez ASO była na styczeń, ani sztuki w Bielsku, ani sztuki we Włoszech, produkcję mieli ustawioną
na grudzień, dystrybucja od stycznia - żeby nie czekać kupiłem nowy nie w ASO

185982-bialy_blackline_iii-aaaaaaa.jpg

Załączniki

• aaaaaaa.jpg
    aaaaaaa.jpg
    82.8 KB · Wyświetleń: 267
Czyli idąc kupić części nie wspominać ,ze jesteśmy z ulicy:)

mógłbyś powiedzieć coś dokładniej jak z tą lampką od giulietty? w 147 FL nie widze tam jakiś dodatkowych kostek żeby ją podpiać chyba że nie wiem gdzie szukać, a te dodatkowe 2 diody podobają mi się zwłaszcza, że w innych autach to mam

czy po prostu odpinam moją i zakładam nową z Giulietty i będą świecić diody, a i pytanie kiedy? po przekręceniu kluczyka czy jak to tam jest

aha, już doczytałem że trzeba dodatkowy kabel puszczać

Ostatnia edycja:
[MENTION=35065]mattman[/MENTION] - to czerwone z avataru też piękne, wpadasz jutro na spota do Galerii o 19?
[MENTION=35454]Hubertus01[/MENTION] - do diodek pociągnąć + i -, świeci po stacyjce, gaśnie parę minut po zamknięciu auta jak "uśnie" napięcie w instalacji

mógłbyś powiedzieć coś dokładniej jak z tą lampką od giulietty? w 147 FL nie widze tam jakiś dodatkowych kostek żeby ją podpiać chyba że nie wiem gdzie szukać, a te dodatkowe 2 diody podobają mi się zwłaszcza, że w innych autach to mam

czy po prostu odpinam moją i zakładam nową z Giulietty i będą świecić diody, a i pytanie kiedy? po przekręceniu kluczyka czy jak to tam jest

aha, już doczytałem że trzeba dodatkowy kabel puszczać

taka sama lampka jest w ...Bravo i w Linei ale są drogie. Ma osobne zasilanie wiem bo w swojej montowałem z... Delty- są tańsze i mają białe diody. Zasilanie podpiąłem pod oświetlenie prawego przycisku el szyby.

ta którą mam z Giulietty ma diody czerwone, w sumie podmienię na białe z ciekawości, mogą robić lepszy efekt

jedna lampa nie dwie ;) druga na zamówieniu to kierunkowskaz w zderzak ;)
dwa ksenony + goły zderzak bez rabatu to jakieś 15kzł ;)
części blacharskie do GT będą już tylko drożeć

...to i tak nic, sprawdź ile kosztuje np maska silnika do Enzo ;)

edit - 26k funciaków, jakoś 156 tysięcy złotych ;) także wiesz, GT to tanizna w częściach :D

attachment.php

Załączniki

• aaaaa.jpg
    aaaaa.jpg
    111.2 KB · Wyświetleń: 295
Ostatnia edycja:
Maska do gtv, tez nie należy do najtańszych.... pęknięcie i dla ubezpieczyciela K.O :-)

w takim wypadku mówisz że miała już wcześniej uszkodzenie i zbijasz jej wartość ;)

Ostatnia edycja:
Powtórzę sie po raz kolejny,ale śliczne GT ! Jedno z lepszych jakie widziałem [emoji108]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót