"Bella 166 by Rentgen"

• Autor wątku Autor wątku Rentgen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Swietny egzemplarz! Polaczenie kolorow bardzo fajne! Gratuluje! (maly gul)

Swoja kupilem miesiac temu, rok 2000, 26tys mil przebiegu i choc nie jest tak super wyposazona jak twoja, jest praktycznie nowa, wiec zdazaja sie takie cacka czasami. Dodam tylko ze wcale nie szukalem: otworzylem strone w piatek, w sobote pojechalem obejrzec a we wtorek wrocilem nia do domu! ;-)

P.S.
O gustach sie faktycznie nie rozmawia ale olalbym te naklejki! To auto juz wystarczajaco sie wyroznia, zaloze sie ze z daleka ich nie widac a i tak sie ogladaja! Zwlaszcza jak chcesz dynamicznie odejsc, tego dzwieku nie mozna nie zauwazyc!
Pozdrawiam

cud miód i malinki gratuluje a co do spalania nie wiem jak tego dokonałeś bo moja z 2.0 l silnikiem mi tyle pali a mam 156;/

Test Belli by Rentgen

W dniu dzisiejszy został wykonany przegląd Belli w GetCar - AutoService Kielce przez koko-tuned.pl :)

Witam. Bardzo ładna alfa. Ja jestem właśnie przy upiekszaniu mojej. Chcę pomalować zaciski na czerwono. Ponieważ Ty tak ładnie to zrobiłeś mam pytanie: jak zrobić ten biały napis Alfa Romeo na zaciskach? Z góry dziękuję.

Rentgen juz chyba z pół roku temu ja sprzedał...

Witam. Bardzo ładna alfa. Ja jestem właśnie przy upiekszaniu mojej. Chcę pomalować zaciski na czerwono. Ponieważ Ty tak ładnie to zrobiłeś mam pytanie: jak zrobić ten biały napis Alfa Romeo na zaciskach? Z góry dziękuję.

o ile pamiętam, był zamieszczony tutorial jak to zrobić.

Amortyzatory
Powrót