"Bella 166 by Rentgen"

• Autor wątku Autor wątku Rentgen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie ma co tutaj ukrywać super i jeszcze raz super , fajne fotki i serducho też jest :)

Potężne felgi! jak dla mnie świetna... i to genialne V6 pod maską;)

bardzo ładnie wygląda z tymi skórkami

szkoda tylko ze pokrywka od podłokietnika nieoryginalna no i ta gałka ;/

Idealnie by było jakby miała jeszcze ten pakiet drewniany, no ale coż nie można mieć wszystkiego :]

widać ze lubisz dodatki - te kostki na lusterku, jakieś naklejki na kierownicy, nakładka na kierownice, na tylnej klapie dodatkowa naklejka "alfa romeo" na błotniku :] mi osobiscie bardziej podoba się seria.

Ten kolor to jest oryginał?

wizualnie bardzo ładna, to nie jest częste zjawisko przy tych alfach ;) koła dużo dodają + ciemny kolorek

który rocznik?

bardzo ładnie wygląda z tymi skórkami

szkoda tylko ze pokrywka od podłokietnika nieoryginalna no i ta gałka ;/

Idealnie by było jakby miała jeszcze ten pakiet drewniany, no ale coż nie można mieć wszystkiego :]

widać ze lubisz dodatki - te kostki na lusterku, jakieś naklejki na kierownicy, nakładka na kierownice, na tylnej klapie dodatkowa naklejka "alfa romeo" na błotniku :] mi osobiscie bardziej podoba się seria.

Ten kolor to jest oryginał?

wizualnie bardzo ładna, to nie jest częste zjawisko przy tych alfach ;) koła dużo dodają + ciemny kolorek

który rocznik?

Pakiet drewno :rolleyes: - byłoby super ...ale tak jak napisałeś - nie można mieć wszystkiego :D

...kostki na lusterku zniknęły w dniu zakupu :P - tak jak pisałem kilka postów wyżej to było dzieło poprzedniego właściciela

Kolor jak najbardziej oryginalny :cool: - z tego co mi wiadomo są tylko 2 takie w PL włącznie z moją... a dodatki takie jak na przykład podświetlana gałka zmiany biegów w niczym mi nie przeszkadzają :P ... Bella miała nie być standardowa z założenia... więc nie jest :D
Koła przy zakupie były standardowe 16" (alu) ...jakoś małe się wydawały :P więc po tygodniu Alfa dostała 18" ...a te zostały na zimę :D
Rocznik 2000

P.s

Czy podłokietnik musi być koniecznie nieoryginalny ?? ..bo widziałem już kilka Belli z białymi skórami i czarnym podłokietnikiem i na odwrót :) ...może była taka opcja ??

nie wydaje mi sie, na allegro są po prostu sprzedawany zamienniki bo te oryginalne szybko sie wycierają. A jaki masz przebieg?

U mnie przy 183tys widać slady pęknięć na podłokietniku, ale widzialem juz samochody z nizszym przebiegiem i wymienionym podlokietnikiem. Bo to nie jest skora ;/

niezła furka

mam nadzieje że moja też niebawem będzie taka ładna lub może jeszcze bardziej :) też taką kupiłem tylko z trzylitrowym silnikiem i też jestem zadowolony może kiedyś sie będziemy mijali w mieście .
pozdr.

Kolor jak najbardziej oryginalny :cool: - z tego co mi wiadomo są tylko 2 takie w PL włącznie z moją...

Czy podłokietnik musi być koniecznie nieoryginalny ?? ..bo widziałem już kilka Belli z białymi skórami i czarnym podłokietnikiem i na odwrót :) ...może była taka opcja ??

To Ci się tylko wydaje że są dwie zielone ;) W samej Zielonej są dwie :P
Podłokietnik jest w kolorze siedzeń, zawsze.

Ściągnij te naklejki. Wiem, wiem, gusta, ale to nie Hunda, coby ją oklejać.

Nie ma co gadać piękność. Pozdrawiam i życzę bezawaryjnej jazdy

mam nadzieje że moja też niebawem będzie taka ładna lub może jeszcze bardziej :) też taką kupiłem tylko z trzylitrowym silnikiem i też jestem zadowolony może kiedyś sie będziemy mijali w mieście .
pozdr.

Dobrze wiedzieć, że na rodzimym podwórku pojawiła się kolejna 166 :) ...i to jeszcze z V-eczką :D
Mam nadzieję, że spotkamy się w CK :)
Zapraszam również na http://www.alfaromeoklubkielce.pl

Pozdrawiam ;)

Podłokietnik jest w kolorze siedzeń, zawsze.

Podłokietnik został wymieniony pod kolor :) - taki prezent pod choinkę Bella dostała :D

...choć jak pytałem w serwisie to poinformowano mnie, że mogła tak wyjechać z fabryki - na życzenie kupującego ;) (dowolna konfiguracja kolorystyczna wnętrza za dopłatą)

Pozdrawiam :)

piękna,piękna ja też na taką choruje ale silnikiem 3,0 Pozdrawiam...

Śliczna śliczna :) nie powiem ze nie ! Gratuluje za decyzje co do wyboru lepiej chyba nie da się trafić :) Super Jednostka !
Tak też przy okazji mam taka małą prośbę jak byś mógł jeszcze wstawić jakieś fotki tych zagłówków z tym BONUSEM ;) tak bym tylko rzucił okiem jak to sie tam komponuje :)

Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

witam.. piekna alfka.. ciekaw jestem też o cene takiego okazu.. (wiem ze gentelmani opieniadzach nie rozmawiaja, ale.. :D) pozdrawiam i powodzenia

---------- Post dodany o godzinie 19:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:54 ----------

ps. jak zobacze cie w kielcach (bo dojezdzam do szkoly srednio co 2 weekend) to pomacham z daleka:D

Amortyzatory
Powrót