Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bardzo ładnie wygląda z tymi skórkami
szkoda tylko ze pokrywka od podłokietnika nieoryginalna no i ta gałka ;/
Idealnie by było jakby miała jeszcze ten pakiet drewniany, no ale coż nie można mieć wszystkiego :]
widać ze lubisz dodatki - te kostki na lusterku, jakieś naklejki na kierownicy, nakładka na kierownice, na tylnej klapie dodatkowa naklejka "alfa romeo" na błotniku :] mi osobiscie bardziej podoba się seria.
Ten kolor to jest oryginał?
wizualnie bardzo ładna, to nie jest częste zjawisko przy tych alfachkoła dużo dodają + ciemny kolorek
który rocznik?
Kolor jak najbardziej oryginalny- z tego co mi wiadomo są tylko 2 takie w PL włącznie z moją...
Czy podłokietnik musi być koniecznie nieoryginalny ?? ..bo widziałem już kilka Belli z białymi skórami i czarnym podłokietnikiem i na odwrót...może była taka opcja ??
mam nadzieje że moja też niebawem będzie taka ładna lub może jeszcze bardziejteż taką kupiłem tylko z trzylitrowym silnikiem i też jestem zadowolony może kiedyś sie będziemy mijali w mieście .
pozdr.
Podłokietnik jest w kolorze siedzeń, zawsze.
jak by co to się mogę pokrywa podłokietnika zamienić bo mam biała lol
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/24745-alfa_romeo_166_3_0_v6_sport_tronic_rav85.html
nie jest wytarta ani popękana ;p