Bazar Transaxle...

Chciałby ktoś odkupić felgi ze zdjęcia?
12.jpg

Rozmiar 16x6,5, rozstaw śrub 5x98, opony pirelli pzero, trochę stare według DOTa, ale niemalże nieużywane (przejechałem kilkaset kilometrów w tym roku). Felgi w stanie dość dobrym, ktoś kiedyś wpadł w nich na krawężnik i trzy mają lekko podgięty rant wewnętrzny. Trzymają ciśnienie, nie biją. Rozmiaru opon nie pamiętam, ale raczej tylko do 75 - stosunkowo niski profil. Cena - do uzgodnienia, mogą być bez opon, trochę taniej. Jestem otwarty na ewentualne propozycje ;-)

Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić UPG do Twin Sparka w znośnej cenie? Na myalfa są całe zestawy - ceny zaporowe, na eBay-u też zestawy, ceny już znośniejsze, ale nadal 75 EUR...

Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić UPG do Twin Sparka w znośnej cenie? Na myalfa są całe zestawy - ceny zaporowe, na eBay-u też zestawy, ceny już znośniejsze, ale nadal 75 EUR...

Zadzwoń do Marcina, chyba coś powinien poradzić.

Panowie, czy ma ktoś na sprzedaż tylną lewą lampę? Przedni biały lewy kierunek (ori) w dobrym stanie?

Kierunki można wyłapać nówki zamienniki w różniastych hurtowniach albo na allegro za 20 - 30 zł. 1,5 roku temu sam kupiłem komplet. Z tylną lampą to już cięższa sprawa.

Mam zamienniki, jakość mi nie odpowiada, nie chcą dać się dobrze spasować, więc szukam Carello. Lipa założyć byle co do nowego lakieru. Znalazłem juz jedną nówkę teraz drugi...
Oczywiście lampa tylna najważniejsza bo moja peknieta...

Mam zamienniki, jakość mi nie odpowiada, nie chcą dać się dobrze spasować, więc szukam Carello. Lipa założyć byle co do nowego lakieru. Znalazłem juz jedną nówkę teraz drugi...
Oczywiście lampa tylna najważniejsza bo moja peknieta...

Może coś mam ;-) Jaki kolor Cię interesuje tej tylnej lampy? Miałem chyba jakąś 'zapasową' czerwoną z białym kierunkiem i wstecznym

Panowie, czy ma ktoś na sprzedaż tylną lewą lampę? Przedni biały lewy kierunek (ori) w dobrym stanie?

Witam,

Jeśli sprawa aktualna to mam lewą tylną, NOWĄ, oryginalną (ze znaczkiem AR). Kupiłem kiedyś dla siebie ale ja mam inny kierunkowskaz - w oferowanej do sprzedaży jest pomarańczowy.

pozdrawiam, Jarek
j.slomka@wp.pl

Lampa_75.jpg

http://olx.pl/oferta/czesci-alfa-rom...tml#98860b45ba
Dzwoniłem, pisałem, zero odzewu :/

Może coś mam ;-) Jaki kolor Cię interesuje tej tylnej lampy? Miałem chyba jakąś 'zapasową' czerwoną z białym kierunkiem i wstecznym
Takiego potrzebuję: czerwony, białe kierunki, lewa strona. Bimsky, priv.
s-l1000.jpg

Dzięki Panowie!

Szukam do projektu trójkołowca silnika V6 2500, ktoś coś na temat?

Dzięki, znam tą ofertę.

A 3.0 24v do dokonczenia? Mam taki w garazu i nie mam warunkow zeby sie nim zajac. Miska olejowa z 75, pompa olejowa z 75/164. Wisi na stojaku drugi rok. W zestawie kolektory wydechowe ze 164, dolot z 75 i pewnie wiecej ;-)

A 3.0 24v do dokonczenia? Mam taki w garazu i nie mam warunkow zeby sie nim zajac. Miska olejowa z 75, pompa olejowa z 75/164. Wisi na stojaku drugi rok. W zestawie kolektory wydechowe ze 164, dolot z 75 i pewnie wiecej ;-)

Gdyby to było 12v to pewnie byśmy temat dogadali.

ile dajesz za silnik 12v 3.0 z 164 bo mam zamiar na stolik przeznaczyć :)

ile dajesz za silnik 12v 3.0 z 164 bo mam zamiar na stolik przeznaczyć :)

W sobotę jadę po taki jak szukam, jak nie wypali to chętnie pogadam o tym twoim silniku.

Na marginesie to przy tym co mam zamiar kupić brakuje tej obudowy koła zamachowego, ma może ktoś na zbyciu?

Ostatnia edycja:
Czy komuś z Kolegów nie pozostał po remontach TSów w 75 korek wlewu oleju - od 75tki TSa ma ten sm nr jaki potrzebuję do 2,5 156tki.
Z blaszką od dołu, nie gwintem. Może gdzieś zawadza komuś, to odkupię!
Na allegro brak, w ASO jest i zamówiłem żeby nie chlapać olejem, ale jest inny, bez logo Alfy i w ogóle to nie to :-/

Amortyzatory
Powrót