stuntmachine
Użytkownik
https://allegro.pl/ogloszenie/alfa-...3324?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
4 tysie za ts
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
4 tysie za ts
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Robię porządek przed zimą w garażu i wystawiam na sprzedaż kilka części, których nie potrzebuję lub mam podwójnie na zapas:
1. Skrzynia kompletna z GTV6, standardowo 2. bieg rzęzi, poza tym sprawna, żadnych szumów itd., zalana nowym olejem: 1200zł
2. Konsola środkowa do GTV6 / GTV 2.0, bez pęknięć i większych rys: 300 zł
3. Wiatraki wentylatora z GTV6 (można wsadzić do innego stelaża), jeden działa, drugi nie i już ma mocno popalone zwoje, ale sam wiatrak cały - za oba 100zł
4. Sprężyny seryjne do GTV6/GTV 2.0 - nie pęknięte oczywiście: 80 zł - SPRZEDANE
5. Blokada rozrządu do 2.5/3.0 24 V - oryginalnie zapakowana: 100 zł[- SPRZEDANE ATTACH=CONFIG]263511[/ATTACH]Pokaż załącznik 263512Pokaż załącznik 263513Pokaż załącznik 263514Pokaż załącznik 263515Pokaż załącznik 263516Pokaż załącznik 263517Pokaż załącznik 263518
6. Pompa sprzęgła LPR do Alfetta GTV 2.0 / 75 - nowa: 70 zł
Ceny do lekkiej negocjacji jeżeli ktoś weźmie więcej pozycji lub skrzynię.
Z tymi moimi pozostałościami po 75, to musicie się jeszcze wstrzymać, ale niebawem dam znać.
Tymczasem poszukuję obudowy rozrządu do 75 V6. Tej plastikowej dwu częściowej która zakrywa wałki i cały układ rozrządu. Ktoś, coś ?[/QUOT
Przy okazji się dołączę . Ja szukam jednego dekielka okrągłego do osłony rozrządu .