Przy antenie nie ma tej zaślepki która idzie na błotnik od zewnętrznej strony, czy antena działa też nie wiem, bo wymontowałem ją kiedyś jak znalazłem 75 na szrocie.
Aktualizacja:
- zegary do 75 1.8 IE - plastik na dole lekko już zmęczony, wymienię na czteropak piwa
- kompletna górna część deski rozdzielczej z 75, wraz z zegarami z 1.8 IE, alfa check panel, popielniczką itp - można na aucie montować, lub zrobić z tego fajny bajer na półkę w garażu - cena 250zł
- SPRZEDANE 3 sztuki poszerzeń do 75 1.8 IE Indy - nie jestem pewien, ale chyba są identyczne jak w T.Spark - niektóre nie mają wszystkich zaczepów - cena 50zł za 3 sztuki
- SPRZEDANE 3 sztuki końcówek między poszerzeniami a zderzakami do Indy i T.Spark - jedna pęknięta - cena 50 zł za 3 sztuki
- SPRZEDANE przełącznik zespolony pod kierownicę - cena 50zł
- SPRZEDANE listwa z zapaliczką i napisem Alfa 75 - dorzucę gratis do tego co ktoś kupi
- SPRZEDANE ori antena elektryczna, nie wiem czy działa, ale jest kompletna - cena, czteropak piwka
- plastik do światła na podsufitce, centralnego do wersji bez szyberdachu - dorzucę gratis do tego co ktoś kupi
- kratka centralnego nawiewu - dorzucę gratis do tego co ktoś kupi
- listwy boczne na tylnie błotniki do pierwszej serii, lata 85-87, czyli te wąskie, gdzie spojler na klapie był nie 'odstający' - cena 100zł za obie
- SPRZEDANE atrapa przednia bez znaczka, do wersji po ostatnim lifcie, lata 89-91 - cena: czteropak piwka
- SPRZEDANE przełączniki, do szyb, do świateł na desce itp, różne część jest czerwona czyli drugi lift lata 87-89, część biała czyli ostatni lift 89-91 - dorzucę gratis do tego co ktoś kupi
Dodatkowo do GTV2000 / GTV6 - czyli druga seria Alfetty GTV, lata 81-85 mam:
- listwa zderzaka, do naprostowania, kompletna, ta która idzie w zderzak pod rejestrację - cena 50zł
- klamka wewnętrzna do drzwi pasażera, ładna, sprawna, kompletna z cięgłem - cena 100zł
Tam, gdzie piszę, że sprzedane, znaczy, że zarezerowane, dla tych którzy pisali do mnie wiadomość prywatną i odpisałem im, że OK.
Reszta nadal dostępna.