Bazar Transaxle...

Tak dorobić można, o ile nie jest to sezon wakacyjny i akurat cały zakład nie jest zamknięty na następne dwa tygodnie... (jak mnie poinformowano).
Potrzebny jest raczej kontakt do konkretnego zakładu lub człowieka, co potrafi i najlepiej jeszcze, żeby był na południu Polski :)

http://www.paradowscy.pl/menu,22,zapytanie_o produkt - tu pytałeś ?
Ja bym napisał do tego kolesia z pierwszego linku. Może i ma takie do 2.5 12V.
Pisze, że niby Maserati i inne wynalazki robi, choć motor 3.0 wymienia przy modelu 155 i 90 a takich tam nigdy nie było.

Tak, to właśnie oni mają przerwę urlopową,
Jutro rano kolega Qba obiecał spytać u swojego dostawcy, a jak nie to spróbuje w Rez Classic Cars w Aleksandrowicach.
Jest jeszcze plan C - założyć 4 nowe i dwa używane :confused: - ale wolałbym tego uniknąć...

W każdym razie dzięki wielkie za pomoc !!

Jeśli w V6 jest jak w NORD i w TS-ie 8v, a zakładam że tak, to trzonki zaworów wydechowych są wypełnione sodem. Dorabiając nie uzyskasz tego.

Nie ma ktoś przypadkiem poduszek wału napędowego do GTV6, 75-ki lub 90-ki silniki 2,5 lub 3 litry ??? Potrzebuję na dziś...

W tym temacie to zapomnij.
Sam go przerabiałem niedawno. Jedną ( chyba ostatnią ) gumę udało się kupić na forum, resztę trzeba było kupować na ebay.de.

Z jakiego kraju to strona ?
Jeśli to są prawdziwe ceny za nowe produkty to chętnie na przesyłkę się z kimś złożę i biorę komplet do V6, czyli dwa łączniki elastyczne, sprzęgło i podpora ( razem cztery elementy ) w cenie 109 euro za komplet :).

Z jakiego kraju to strona ?
Jeśli to są prawdziwe ceny za nowe produkty to chętnie na przesyłkę się z kimś złożę i biorę komplet do V6, czyli dwa łączniki elastyczne, sprzęgło i podpora ( razem cztery elementy ) w cenie 109 euro za komplet :).

Francja

62 rue marengo

42000 Saint-Etienne

Ostatnia edycja:
No właśnie te ceny z francuskiego sklepu są podejrzanie okazyjne. Wszystkie elementy są dostępne na zamówienie (czas oczekiwania 2 tyg).
Ja niestety mam chroniczny brak czasu na zabawy z 75, ale myślę, że kontakt emailowy ze sklepem powinien rozwiać wątpliwości zainteresowanych osób.

Wyprzedaje wszystkie części jakie mi zostały po 75 . Wersje silnikowe TS i v6 .Jeśli ktoś coś szuka do pisać na PW . Ze smaczków , dwie skrzynie od v6 , blendy , lampy itp .

Jeśli ktoś by chciał zabrać całego busa części środka do 164 i 75 to niech przyjeżdża .

Cala 75 stan doniczka oddam po cenie złomu . Bez silnika .

Dostałem odpowiedź, zwrotną na maila, że ponoć są bezproblemowo dostępne te gumy do V6. Cena jak na stronie czyli wychodzi około 110 euro za komplet plus przesyłka, trzeba zamawiać na stronie.
Kto chętny ? Ja nawet bardzo, choć trochę podejrzane te ceny.

Hej,

Wygooglałem kilka opinii (jedna z 2005r, reszta 2012) na temat zakupów w tym sklepie i obie wskazywały na kilka miesięcy (2-6) oczekiwania na zamówienie:
http://www.italian-cars-club.com/italian-cars-club-forum/viewtopic.php?f=24&t=32681

Poza tym cena przedniej gumy do 2.5 V6 wynosi już 67.22€ :( i nie zgadza mi się numerek referencyjny przy tylnej gumie. Z EPERa powinien być 60522592, a w tym sklepie podają 60521630 lub 6052163(03)1 co wdlg EPERa pasuje do 2.0 TD.

Rozpoczynam poszukiwania skrzyni do 2,5 V6. Chętnych do pozbycia się grata :) proszę o kontakt

Amortyzatory
Powrót