Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A SGW masz od Stuff4car ?Podrzucę zdjęcia jak będę przy aucie i nie zapomnę zrobić. Menu wyświetla się zamiast informacji o stacji radiowej, która nadaje RDS, czyli jest prezentowane na prawym zegarze.
Tak. Trzeba mieć bypass aby to działało, ale w Giulii montaż jest bardzo prosty.A SGW masz od Stuff4car ?
Tak wiemTak. Trzeba mieć bypass aby to działało, ale w Giulii montaż jest bardzo prosty.
Tak, mam od Stuff4car, działa bez problemu.Tak wiemMam w Stelvio od Stuff4car i pytałem raczej czy też masz od tego producenta?
![]()
Na razie nie mogę zlokalizować ustrojstwa po wakacyjnych porządkach. W weekend poszukam.@blaszany dasz radę pokazać efekt na zegarach u Ciebie ?
Znalazłem. Podrzucam zdjęcia. I jeszcze wideo: https://anonmp4.art/v/IueDeGqpPcNZEKZ@blaszany dasz radę pokazać efekt na zegarach u Ciebie ?
Spędziłem nad tym sporo czasu i niestety jest to bardzo trudne. Pomysły które wdrożyłem nie zadziałały, system to ignoruje.Wyglada zacnie , ale kupie dopiero jak bedzie funkcja ladowania aku na 100 %![]()
Mam od ręki do wysłania jeżeli chcesz. Cena jak u Włocha. Jak masz ochotę to dawaj na priv.Ja biorę![]()
Masz najnowszą wersję płytki?Mam od ręki do wysłania jeżeli chcesz. Cena jak u Włocha. Jak masz ochotę to dawaj na priv.
Dodatkowo zabezpieczam wewnątrz elektronikę warstwą przeciwwilgociową tak jak w samochodówce powinno być w sumie robione. Włoch tego nie robi bo u nich inny klimat i tego problemu brak. U nas zimą problemy jak mrozy, zmiana temperatur i wilgotności - zaliczyłem, wiem, nie teoretyzuję.