Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Pięknie auto się prezentuje, za chwilę będzie miało bliźniaczkę bardzo podobną w Krakowie [emoji6]
Obserwuje Twój wątek i przyznaje że mnie zainspirował.
Gdzie serwisujesz auto ? Armii Krajowej ? Próbowałem ostatnio u nich kupić Selenie i dostałem info że zalewają shell'em, stąd pytanie ....
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Jechałem za Tobą w sobotę w Skawinie przez kawałek drogi koło godz 15
Nie opada Ci klapa bagażnika po montażu?
Fajnie byłoby ogarnąć jakieś małe spotkanie w Krakowie na kilka aut i pogadać, powymieniać doświadczenia
Co mam w planach:
- ceramika 10H i folia na klamki i próg bagażnika (już się robi )
- bliżej nieokreślony wydech
Gratulacje jeden z moich ulubionych kolorów ładnie się komponuje z dodatkami.
Działałeś już coś z wydechem?

Bella już po pierwszym, rocznym przeglądzie. Przebieg symboliczny ~10 500. Byłoby mniej gdyby nie niedawny wypad Kraków-Berlin
Oprócz przeglądu do fury wpadł mały gadżet
Pokaż załącznik 270258Pokaż załącznik 270259
Choć cena ramek od Alti Giri do najniższych nie należy to trzeba przyznać, że podejście do produktu mają niespotykane. Podkładka do ramki oprócz wybitej wielkiej 1 (bo produkt MONO) ma też... cytat :dirol:
Trzeb by tylko te ramki wypoziomować...![]()
mozesz podeslac jakis filmik jak teraz gada Twoja giulia ?
No i jak ten Ulter?
Ramki świetna sprawa, ale poleciłbym albo dać je do salonu przed odbiorem i niech założą albo po odbiorze już na spokojnie w domu. Ich podmiana nie jest trywialna bo musieli zrobić niekonwencjonalny system zaczepów. Do tego na 90% salon zrobi dziury pod swoją ramką inaczej niż będzie pasować do Alit GiriZainspirowałem się pomysłem na minimalistyczne ramki do tablic rejestracyjnych - jak tylko będę miał do odbioru moje Stelvio to wparuje do salonu z takimi ramkami