[Giulia] B-Tech Grigio Vesuvio

Grubo Pan idziesz...czyżby Lambo ;)

Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka

Kurde, nie wiem jakie konkretnie Lambo to chyba nie [emoji3]
Hahaha...widzę że Bella nowy look dostaje ;) no chyba że się mylę...gdzieś ten kolor foli mi pod Lambo podchodził :)

95.jpg

Hahaha...widzę że Bella nowy look dostaje ;) no chyba że się mylę...gdzieś ten kolor foli mi pod Lambo podchodził :)

95.jpg

Blisko, to Lambo wygląda mi na gloss orange. Moja będzie bardziej "rdzawa". Ale już nic więcej nie mówię :D

Ciekawie, będę wypatrywał na krakowskich ulicach :)

Też będę wypatrywał, bo jestem ciekaw jak to na żywo wyglada. No i temat watku przydałoby sie zmienić ;)

Grubo! wygląda ekstra

Kurka Rurka.
Ciekawie, ale nie wiem czy nie wybrał bym jednak czegoś innego (no np. coś w Lambo style z kolorem).

Podejrzewam, ze pełen potencjał widac dopiero w słońcu.

Wow, ekstra!!! :)
Poprzedni kolor też zły nie był, ale nowy wymiata!

Jest szybsza? ;)

Rewelacyjnie się prezentuje. Dobrze komponuje się z czarnym. Oklejałeś razem z wnękami, drzwi były demontowane?
Coś jeszcze robiłeś? Wiem, że zaciski na czerwono, ale nie pamiętam czy miało być coś wygłuszane, czy mi się wydaje?

Da się, trzeba poprosić o to administratora w dziale "sprawy organizacyjne"

Zakładam, że admini mają takie opcje, ale na razie nie mam ciśnienia zmieniać. Zastanowię się :D
Kurka Rurka.
Ciekawie, ale nie wiem czy nie wybrał bym jednak czegoś innego (no np. coś w Lambo style z kolorem).

Podejrzewam, ze pełen potencjał widac dopiero w słońcu.

Odbierałem w okolicach 22, więc nie miałem okazji jej nasłonecznić. Dzisiaj coś tam się kręciłem po mieście i wygląda świetnie, nie mam jeszcze fotek. Będą na pewno :)

To co było np. wrzucane Lambo to zwykłe gloss orange - dla mnie niepasujący. Uwielbiam kolor pomarańczowy, ale nie wszystkie odcienie pasują mi na autach. Mój rdzawy/miedziany/pomarańczowy jest zdecydowanie w innej lidze.

Wow, ekstra!!!
Poprzedni kolor też zły nie był, ale nowy wymiata!

Jest szybsza?

Dzięki :) Vesuvio jest ładny, ale to niestety kolejny szary jakich pełno na ulicy. "Rozsądny wybór" :D

Szybsza jest oczywiście. Ale przez dwa tygodnie jeździłem RS3 i trochę mi brakuje mocy pod butem...

Rewelacyjnie się prezentuje. Dobrze komponuje się z czarnym. Oklejałeś razem z wnękami, drzwi były demontowane?

Wnęki zostały w lakierze. Przy ciemnym szarym to żaden problem. Drzwi nie były demontowane - tylko zderzaki i progi (siłą rzeczy) musiały być zrzucone.

Coś jeszcze robiłeś? Wiem, że zaciski na czerwono

Pudło. 178790066_3277626262341086_1614886475452655477_n.jpg

nie pamiętam czy miało być coś wygłuszane, czy mi się wydaje?

Nic nie wygłuszałem tym razem. W zeszłym roku robiłem wygłuszenie drzwi i wymianę głośników na przodzie.

Wygląda fantastycznie w tym kolorze.

Zgadzam się, że to kompletnie inna liga niż lambo Orange, który jest taki... mało elegancki [emoji846]

Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka

A coś mi się pomyliło, że czerwony, jak pisałeś, że jeszcze lakierują zaciski. Ta kolorystyka o wiele lepiej pasuje, czerwień by nie bardzo pasowała według mnie.

Tak. Do tego pasują: czarny, pomarańczowy (gdyby malować w kolor folii) oraz można dobrać jakieś przeciwieństwo z koła barw/kolorów i zrobić jakić cyan czy inne turkusowate.

Jedyna na świecie Giulia jaką znam w tym samym kolorze miała fabrycznie czerwone zaciski, efekt oceńce sami: https://www.giuliaforums.com/media/img_3520-jpeg.5407/

Amortyzatory
Powrót