FilipoInzhagi
Użytkownik
Grubo Pan idziesz...czyżby Lambo 
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kurde, nie wiem jakie konkretnie Lambo to chyba nie [emoji3]Grubo Pan idziesz...czyżby Lambo
Hahaha...widzę że Bella nowy look dostajeKurde, nie wiem jakie konkretnie Lambo to chyba nie [emoji3]
Hahaha...widzę że Bella nowy look dostajeno chyba że się mylę...gdzieś ten kolor foli mi pod Lambo podchodził
![]()
Wypadałoby. Ale tego nie przewidziałem dawno temu i nie wiem czy się daTeż będę wypatrywał, bo jestem ciekaw jak to na żywo wyglada. No i temat watku przydałoby sie zmienić![]()
Wypadałoby. Ale tego nie przewidziałem dawno temu i nie wiem czy się da![]()
Da się, trzeba poprosić o to administratora w dziale "sprawy organizacyjne"
Kurka Rurka.
Ciekawie, ale nie wiem czy nie wybrał bym jednak czegoś innego (no np. coś w Lambo style z kolorem).
Podejrzewam, ze pełen potencjał widac dopiero w słońcu.
Wow, ekstra!!!
Poprzedni kolor też zły nie był, ale nowy wymiata!
Jest szybsza?
Rewelacyjnie się prezentuje. Dobrze komponuje się z czarnym. Oklejałeś razem z wnękami, drzwi były demontowane?
Coś jeszcze robiłeś? Wiem, że zaciski na czerwono

nie pamiętam czy miało być coś wygłuszane, czy mi się wydaje?
A coś mi się pomyliło, że czerwony, jak pisałeś, że jeszcze lakierują zaciski. Ta kolorystyka o wiele lepiej pasuje, czerwień by nie bardzo pasowała według mnie.Pudło.
A coś mi się pomyliło, że czerwony, jak pisałeś, że jeszcze lakierują zaciski. Ta kolorystyka o wiele lepiej pasuje, czerwień by nie bardzo pasowała według mnie.