Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z ciekawości, ile pali taki potwór?
"Eski" są... fajne (3, 5, 6, 8). Nie wszystkie estetycznie mi podchodzą. Generalnie jeśli miałbym brać coś z niemieckiej motoryzacji kiedykolwiek, to pewnie (przynajmniej na dziś) skierowałbym się w stronę Audi (ew. Porsche, ale tu musiałbym nagle stać się jakimś ważniakiem/prezesem albo wygrać w totka). BMW (te nowsze, powiedzmy od dziś do 10 lat wstecz) w ogóle mi nie podchodzą (chyba, że M2).
Tak, nawet całkiem sporo, w zasadzie ok 80% jazdy na codzień, dojazdy do pracy itd są na prądzie. Mam ładowarkę w pracy i niedaleko od domu. Realny zasięgu elektryczny to ok 40km.
Natomiast długie trasy to trochę lipa, bak jest mały, spalanie na poziomie 11-12l, wiec jak się ktoś do diesla przyzwyczaił, to jest szoku jak często na stacje trzeba zjeżdżać.
ak, letnie mam Michelin Pilot Sport 3 o ile dobrze pamiętam (chodzi o tą "3"). Powiem tak: opony super kleją jak jest ciepło. Im chłodniej tym gorzej... nie piszczą, po prostu puszczają na limicie, ale też nie jakoś drastycznie - dają czas na reakcję, byle szybko. Ostrzegają, to nie jest tak, że kleją, kleją i nagle nic.
Czy bym założył znowu to nie wiem - mam też bardzo dobre doświadczenia z Goodyear Eagle F1, które są jednak odczuwalnie tańsze...
ciekawe co byś powiedział na 4S- podobno ryją banie w każdych warunkach
Świetne auto, gratuluję. Dosyć ekstremalne jak na dailyMożna tylko zazdrościć , zwłaszcza tłukąc się dieslem.
Ciekawe że w 2011 ciągle oferowali do s5 zf-a 6hp a nie już 8hp.
Silnik przejął napęd rozrządu od BAT? Czy to Inna konstrukcja nie spokrewnione z BAT?
Daj fotki wnętrza.
Gratuluję, szkoda że takich silników już jak na lekarstwo
I widzisz, strach ma wielkie oczy. Audi a temat żyje lepiej jak o nowych Giuliach. Dobre Audi nie jest złe![]()
Duża jest różnica do 3? Też słyszałem, jak wszyscy chwalą, myślałem jednak że różnice w generacjach są kosmetyczne. Jak wyjdą 5, to cena spadnie i kupię 4S