radosuaf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
To na pewno znacznie poprawia aerodynamikę
.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Byłem i jest naprawdę dopracowana - spartanska jak gtv i wsiada się jeszcze trudniej niż do gtv-ki , ale ten dźwięk!!!! Nie mogłem pojezdzic ,ale mam obiecane.
Jakby co w następnym odcinku Top Geara Hammond ujeżdża 4C...
Poszedlem dzisiaj śladami kolegi Rafała i również oglądałem to cudo w realu.
Potwierdzam co napisal Rafał ,ale mam dwa spostrzeżenia
1.Tylna szyba pięknie wrysowana w linię dachu sluży bardziej do oglądania silnika niż do obserwacji drogi za autem,a skoro tak to pokrywa sinika (kawał czarnego plastiku powinien być bardzej ozdobny (np jak w Ferari,albo 8C)
2.Zupelny brak podlogi pod pedałami gazu i hamulca tzn wciskasz pedały w jakieś "szpeje" z rurkami i kabelkami brr!!
Reszta to czysta poezja kształtu,proporcji i dynamiki(nawet przednie światła)
Generalnie auto w realu wygąda zdecydowanie lepiej niż na jakichkolwiek dostępnych zdjęciach.
Niestety wrazenia dzwiekowe dopiero po oficjalnej prezentacji w Polsce.(Podobno jest to pierwszy egzemplarz w Polsce)
Pewnie jutro będzie do ściągnięcia.

Raczej chodzi o pogodę, wydaje mi się że już było tak było, że wracali do jakiegoś auta jak udało się zrobić okrążenie na suchym torzeJedno muszę podkreślić - nie rozumiem dlaczego nie przetestowali tego cacka around Top Gear test track?! Może była zła pogoda, a może nie będzie testu Alfy 4C przez Stiga? Trochę kijowo, bo czas byłby chyba
L.