Statyczny, a my się ostatnie nie mijaliśmy obok Comarchu czyt. Politechniki Krakowskiej?
Faktycznie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Statyczny, a my się ostatnie nie mijaliśmy obok Comarchu czyt. Politechniki Krakowskiej?

Z hamulcami to jakaś wada fabryczna czy styl jazdy?
W kontekście prowadzenia przy tych prędkościach Stelvio jest potworem.. Jest bardzo stabilne nowet powyżej 250km/h. Dodatkowo napęd daje mega pewność w prowadzeniu (ogromna różnica względem Giulii). Porównanie jakieś tam mam z SUVami i kilkoma supersamochodami - suvy w większości przewyższa, a supersamachodom nie ustępuje drastycznie.
Generalnie jestem tym samochodem zachwycony![]()
Jedyną "wadą" przy jeździe z prędkością ok 300km/h:secret: jest sztywność zawieszenia - przy nastawie HARD głowa odbija się od zagłówka na poprzecznych nierównościach![]()
Srednie spalanie z 25tys km jest odrobine powyżej 20l/100km.Stelvio petarda. A ile pali?![]()
To zdjęcie z myśliwcem śliczne, żeby jeszcze ALFA wypolerowana była
Srednie spalanie z 25tys km jest odrobine powyżej 20l/100km.
Zasieg z 1 zbiornika paliwa (60l) to ostatnio ok 220-240km
Wiem wykopalisko, ale to żaden myśliwiec, przecież to nasz poczciwy TS-11 Iskra
Fotki zajebiste
Zacnie, ale chyba korzystasz trochę z auta, a ecodriving nie jest Twoją mocną stroną![]()

W takim Stelvio powinien byc bak 80 / 90 litrow. Tak jak w Ferrari bo 60 litrow mam w Giuliettcie a takie Ferrari Italia ma 85 litrow. Czy sie to komus podoba czy nie takie Stelvio to jest wlasnie taki pojazd. Co by nie bylo Alfa wyczesala byc moze wspolnie z Ferrari i Maserati nie wazne ale konkret na bogato.
Alfa wypuszczając taki egzemplarz na rynek nie umie przekuć tego w sukces handlowy.