AR GTV by cuma_borek

fotki czerone to blotniki ulepione przezemnie ze zwyklych blotnikow a czarne orginalne, mysle ze moja przerobka wyszla dosyc profi

dscf1204y.jpg

TO TAK DLA SMACZKU JESZCZE JEDNO SWIERZO PO MONTARZU CUP BUMPERA

Uploaded with ImageShack.us

borek jak po radomiu jezdzic:))z tądokładką:)nawet juz chyba na lawete nią niewjedziesz:)niskawa bardzo:)zabardzo:)nie cykasz sie ze ta sterta opon runie na gtvke:)a a błotniki jesli sam robiłes to ci wyszły:)

blotniki robilem sam, opon juz powoli mam dosyc w garazu lezy ok 30szt a na dzialce oko 150szt nikt nie chce tego kupowac a wyzucic szkoda, na lawete najwyzej wjezdzac nie bede, chociaz czesto moglem moglem ja wozic przez co nie potrzebowalem drugiego kierowcy, ale cos za cos

finalny efekt taki, teraz tylko montarz jak troche sie ociepli

nowa pokrywa

---------- Post added at 13:09 ---------- Previous post was at 12:51 ----------

z planow ktore zrealizowano to doprowadzenie estetyki i mechaniki
zawieszenie kpl. zrobione
tarcze klocki zrobione,
montarz lpg zrobione
w sumie to moze napisze co nie zrobione bedzie szybciej
dach okleic carbon czarny,
felgi szukam momo tens, bo pewien pan nie chce mi sprzedac "pozdro Zbyszku;)"
zmontowac progi i blotniki
tylne lampy przerobic w technologi led, nie wlozyc zarowki led tylko cale moduły ledowe
fotele elektryczne zamontowac
ogarnac audio bo jest tragedia w fabrycznym wykonaniu
zamontowac slupek z zegarami,
i chyba tyle narazie, wiecej moze cos wymysle, oczywiscie na ta chwile pomijam swap na 3.2v6 bo to odlegle plany

Ostatnia edycja:
Mialam okazje przyjrzeć się jej wczoraj, wygląda świetnie! Ładnie brzmi z tym wydechem - nie ma tzw. przerostu formy nad treścią.
Ale Michał porównania, że moja to nie brzmi TAK jak Twoja - oj nie wybaczę Ci tego;)

pozdrawiam:)

porownanie bylo mojej v6 z oberwanym wydechem, a twojej ze sportowym, wiec wiadomo moja glosniejsza;p

nowe fotki, jeszcze bez blotnikow i progow, a jutro wyjazd po fotele recaro w elektryce
sdc11769d.jpg

sdc11771v.jpg

sdc11772s.jpg

sdc11773t.jpg

szkoda, że zdjęcia nie oddają tej piekielnej czerwieni, robi niesamowite wrażenie na żywo.

pozdrawiam

nowy nabytek, a mianowicie fotele recaro w elektryce

Uploaded with ImageShack.us

stare sprzedane odrazu

napis wydziargany samemu
sdc11653xl.jpg

sdc11652cm.jpg

Co tu dużo mówić... Wygląda świetnie. W połączeniu z czerwonym wnętrzem bedzie nieziemsko - 100x lepiej niż czarne w serii. W ogóle zakres zmian jest powalający... Musze zobaczyć tą Gtv-ke w realu, mam nadzieje, że wybierzesz sie na jakiś zlot w tym roku ;)

o ile sie odbedzie jakis zlot i nie bedzie to kolidowalo z innymi planami to jak najbardziej

Można nacieszyć oko:) Czerwony mi ostatnio wpada w oko i jak tak się napatrze to mam ochote zmienić belle:P Szerokości:)

Miałem nie raz przyjemność oglądać to cacko na własne oczy. Powiem robi dużą robotę :) Zakładaj wreszcie te błotniki, ciepło już idzie :)

Robi wrażenie :) Wnętrze poezja no i z zewnątrz CUP' owskie dodatki - coś pięknego :P

Amortyzatory
Powrót