AR GTV by cuma_borek

polecam Ci kupic u nich moduł domykania szyb:) ja założyłem do mojej razem z centralnym i jest to fajny gadget a nie jest to duży koszt:)

mam zawarty juz w tym alarmie modul tylko przekaznik trzeba

kilka fotek, z nowym scudetto oraz kierunkami, no i fotka raggazona od spodu
sdc11307pl.jpg

sdc11305b.jpg

sdc11311j.jpg

to ze dawno nic nie pisałem nie znaczy ze nic sie nie działo, a wrecz przeciwnie, zostało zrobione zawieszenie z przodu laczniki stabilizatora, zmieniony termostat, pokrywa zmieniona z aluminowej na plastikowa, i to tyle z mechaniki, reszta to m.in. zamontowany autoalarm z centralnym, wymieniony dywan, fotele z boczkami, dolozone głosniki w drzwi 5x9 DLS oraz tweetery proa system nakladki na pedała jeszcze nie zalozone ale juz sa, dolozone ramki na zegary zendera, tunel razem z konsola obszyty skóra
sdc11343.jpg

sdc11342l.jpg

sdc11345.jpg

sdc11344t.jpg

sdc11341k.jpg

sdc11340w.jpg

sdc11339ac.jpg

sdc11348i.jpg

nowa pokrywa silnika, jak sie podoba??

Załączniki

• SDC11570.jpg
    SDC11570.jpg
    115.5 KB · Wyświetleń: 148
  • SDC11569.jpg
    SDC11569.jpg
    131.8 KB · Wyświetleń: 187
  • SDC11568.jpg
    SDC11568.jpg
    170 KB · Wyświetleń: 205
nacodzień jezdzisz bez tablicy na zderzaku z przodu? bo wygląda stanowczo lepiej - tablica poprostu szpeci ten piekny przód :)
piekna sztuka z ciekawym wnetrzem :)

nacodzień jezdzisz bez tablicy na zderzaku z przodu? bo wygląda stanowczo lepiej - tablica poprostu szpeci ten piekny przód :)
piekna sztuka z ciekawym wnetrzem :)

narazie od sierpnia jezdze bez, ale chce dorobic sobie taka mala na wielkosc szwajcarskiej malej

fajne auto, powodzenia w doprowadzaniu do ideału:) a co do tablicy to teraz się nie czepia policja za jej brak?? a co do kopiowania, to czytałem kiedyś że ktoś dorobił sobie tablice ze swoimi numerami, tylko na wzór niemieckich i policja złapała i niezłą kichę gość podobno miał, bo podlega to pod fałszowanie czy coś. nie wiem może jest teraz inaczej, może się mylę:)

Mojej GTV też przydałaby się mniejsza tablica z przodu, ale to chyba nadal nielegalne? Czy może przegapiłem jakiegoś NEWSa o zmianie przepisów. Przydałoby się zamiast tych 52cm dać coś mniejszego. Kiedyś kupiłem autko ze Szwajcarii i z przodu była śliczna, mała, prawie niewidoczna tabliczka.

A może zbierzemy 100 000 podpisów pod petycją o zmianę ;)
Druga możliwość, może ktoś z szanownych forumowiczów ma w rodzinie posła?

P.S. Fajna Alfa, też mam środek Zendera (tuby z palstikowego metalu, kratki nawiewu) i muszę przyznać że doskonale podkreśla wnętrze.

kiedyś w "Zakup Kontrolowany" widziałem jak gość w Subaru miał taką mała normalnie z urzedu :)
co najmniej dwa razy mniejesza na szerokości i długości więc może za dopłatą etc. można coś takiego dorobić, tak samo jak "wlasne" rejestracja za dopłatą można wymyślić swoja. więc może działa na podobnej zasadzie

Ta pokrywa silnika to Hydrografa. Wygląda zarypiście. Też chce taką. Jaki koszt takiej kalkomanii?

to ze nic nie pisze wcale nie znaczy ze nic sie nie dzieje, a wrecz przeciwnie, dzieje sie duzo, szybko i niestety drogo, a po kolei
-calutkie zawieszenie tyl 900zl niestety
-wydech raggazona z 4 koncowkami 500zl
-zderzak tyl orginalny pod podwojny wydech 200zl+LAKIEROWANIE
-spoiler na klape od wersji CUP
-kanapa tyl czerwona skorka bo mialem fotele od spidera bez kanapy 250zl
-blotniki od CUP-a 200zl lakierowanie, bo wykonalem sam
-dokladka przednia zderzaka org. CUP 700zl+lakierowanie
-progi org. polakierowane i napisy na srebrna 250zl
-radio z telefonem SONY-MEX5000 550zl
-felgi telefony 16 wypiskowane i proszkowo na biala perłe 600zl
-komplet nowych zimowek tanio sie trafil bo 160zl/szt matadory jakies
-hid 6000k 140zl
-postojowki jakies hipersuper led 3,4W 30zl
-instalacja gazowa BRC SEQUENT 24 z wtryskami hama 2700zl
-kierownica poflockowana gratis

to ze nic nie pisze wcale nie znaczy ze nic sie nie dzieje, a wrecz przeciwnie, dzieje sie duzo, szybko i niestety drogo, a po kolei
-calutkie zawieszenie tyl 900zl niestety
-wydech raggazona z 4 koncowkami 500zl
-zderzak tyl orginalny pod podwojny wydech 200zl+LAKIEROWANIE
-spoiler na klape od wersji CUP
-kanapa tyl czerwona skorka bo mialem fotele od spidera bez kanapy 250zl
-blotniki od CUP-a 200zl lakierowanie, bo wykonalem sam
-dokladka przednia zderzaka org. CUP 700zl+lakierowanie
-progi org. polakierowane i napisy na srebrna 250zl
-radio z telefonem SONY-MEX5000 550zl
-felgi telefony 16 wypiskowane i proszkowo na biala perłe 600zl
-komplet nowych zimowek tanio sie trafil bo 160zl/szt matadory jakies
-hid 6000k 140zl
-postojowki jakies hipersuper led 3,4W 30zl
-instalacja gazowa BRC SEQUENT 24 z wtryskami hama 2700zl
-kierownica poflockowana gratis

Co do zawieszenia tył za 900zł to tanio i chyba piszesz o tulejkach.

Aha bez zdjęć się nie liczy :P

zdjecia we wtorek, bo progi zderzaki zdjete w celu konserwacji podwozia, w poniedzialek regulacja gazu i jak bedzie pogoda to fotki sie zrobi, 900zl jest to cena za wszystkie tulejki i amortyzatory

no za tulejki zaplacilem 500zl reszta to koszt amortyzatorow,

zbieram informacje na temat swapa na 3.2 moze ktos pomoze

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

bella dzis dostala slupek na zegary dodatkowe, a wraz z nim same zegarki smooke voltomierz, podcisnienie kolektora i cisnienie oleju, kolejne 600zl juz nawet nie licze tego bo mnie z domu wygonia

Amortyzatory
Powrót