AR GTV by cuma_borek

Alfa bardzo ładna, felgi ładny krój to na pewno, czerwona obwódka dopasowuje je do karoserii, bo na chromach prezentowała sie elegancko

Miałem nie raz przyjemność oglądać to cacko na własne oczy. Powiem robi dużą robotę :) Zakładaj wreszcie te błotniki, ciepło już idzie :)
cieplo idzie a ja sie zabralem za tynkowanie mieszkania wiec chwilowo gtv zaniedbana zostanie

maly update oraz nowe prezenty do gtv, nowki sztuki org. bbs motorsport, a w miedzyczasie wymieniony olej dolozony filtr K&N,wymieniona sonda,

20120316155011.jpg

20120316154958.jpg

20120316154949.jpg

Po prostu idealna. Szczególnie progi, prezentują się po porstu niesamowicie - dużo lepiej, niż w "zwykłej" Gtv-ce.
Felgi to naprawdę słuszny wybór! Dużo lepsze niż te MOMO, które chciałeś wcześniej.
Auto robi wrażenie - przydałby się tylko jeszcze dyfuzor na tył - chyba, że chcesz całkiem Cup look ;)

Szczerze powiem, że nie moge sie doczekać sesji już na letnich kółkach ;)

Felgi super, właśnie o takich myśle ale wpierw Moja dostanie nowy kolorek ..... biała perła :D

p.s. Jaki to rozmiar? Jednakowe ET czy na tył inne?

et35 przod tyl te same, felgi zwykle bbs motorsport 2 jeszcze jest jeden komplet do kupienia w promocyjnej cenie, dyfuzora nie bede raczej montowal bo nie podoba mi sie, chyba ze moze kiedys zrobie go z carbonu to jakos by wygladalo, ale pewnie minie sporo czasu zanim sie przekonam

Podeślij jakiegoś linka albo namiary na te Felgi może się skuszę :D

http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=40218

---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 12:40 ----------

mysle ze beda pasowaly optycznie bo szukalem felg prawie rok zeby mi sie podobaly, a tymczasem zabieram sie do robienia adapterow pod nowe zaciski brembo i tarcze 330mm, chcial bym aby weszlo to wszystko w felge bez zakladania dystansow
gtvbbsblack02.jpg

gtvbbsblack01.jpg

No mniam :D ...... sądzę że jak przemaluje na perłowy biały to felgi będą pięknie współgrały :D

Sen z powiek mi ta GTV spędza ;)
Mistrz.

Super dobrane felgi, wizualne prezentuje się naprawdę okazale ;)mmm ta czerwień:)

kilka nowych fotek, a od przyszlego tygodnia jak bedzie pogoda bella idzie do rozbiórki..........wygluszenie oraz instalacja audio;p
25277594.jpg

43399418.jpg

96329365.jpg

98135005.jpg

61358126.jpg

71168142.jpg

16122224.jpg

89237061.jpg

18915805.jpg

31420924.jpg

97234820.jpg

67652307.jpg

Sprzedajesz? Dlaczego...? Musze powiedzieć, że jestem w szoku. Czyżby na horyzoncie pojawiło sie coś ciekawszego?

Sprzedajesz? Dlaczego...? Musze powiedzieć, że jestem w szoku. Czyżby na horyzoncie pojawiło sie coś ciekawszego?
jak osiagniesz perfektum, i zaczynasz zastanawiac sie czy da sie cos zrobic jeszcze a odpowiedz jest negatywna, to wtedy myslisz o czyms nowszym co znowu moze pochlonac czas i emocje przy tworzeniu czegos co daje frajde z tego szarego zycia

Hm... Byłoby mi żal tak idelnej Gtv. Moja też idzie na próbę na sprzedaż - nie uda się, trudno ;) Potrzebuję troche więcej mocy jednak :/

ja nie licze na to ze sie sprzeda dlatego ciagle cos modze przy belli

Amortyzatory
Powrót