AR GT 1300 Junior z 1973

• Autor wątku Autor wątku marek_mb1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ależ piękne cacko, chciałbym miec w garażu i wieczorkiem wtulić się w jej blache

Jest po prostu cudowna, mam nadzieje że kiedyś będzie mnie stać na posiadanie Alfy z przed lat:) Cudo:D pozdrawiam!

ostatnia odsłona

Witam,

kilka zdjęć po ostatnich zmianach :)

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

PZDR,
Marek

Rajd Dziennikarzy 2009 - Dębica

Witam,
moje zdjęcia z ostatniej imprezy (Rajd Dziennikarzy 2009 - ostatnia eliminacja Classicauto Cup) zakończonej sukcesem - 1 msc. w klasie do 1300 i całej grupie oldtimerów.

109.jpg

111.jpg

113.jpg

PZDR,
Marek.

Brawo Marek! Gratulacje! Czyli Dębica zdobyta! :-)
Uwielbiam oglądać tę Twoją Juniorkę i tę drugą Rafałową 2000 na fotach z imprez CACup :-)
Piękne sztuki!
Ostatnio gadałem z Qbasem, kiedy wreszcie pojawisz sie na ForzaItalia.pl Track Day Ułęż, a nie tylko na liście zgłoszonych ;-) :-D
Pozdrowienia i kibicuję Ci dalej!

Gratuluję wyniku i cieszę się, że dotarłeś w całości, bo pokłosie tego rajdu było okrutne. Strasznie żal Peugeocika 304... :(

Właśnie przed chwilą był o rajdzie materiał w TVN Turbo.
Faktycznie auta strasznie wylatywały w pole i w rowy na tym szutrze naniesionym z pobocza...
Pod koniec materiału pokazali, jak pomykasz Juniorką, Marek :-)

Gratulacje podwójne::)
1. Super autka, ale to juz padło setki razy na forum
2. Umiejętności i zimnej krwi, bo ładnie sobie poradziłeś z tym pechowym zakrętem widocznym na filmiku na którym poległo tyle fajnych autek.

pozdro

PS. przy najbliższej okazji pozdrów też załogę białago Ritmo Abartha, bo domniemuję, że się znacie;)

Ostatnia edycja:
Brawo Marek!
Zawsze miło popatrzeć na Twoją walkę Alfą :-) Uwielbiam ten model... A fotki, na których stoją obok siebie Twoja 1300 i Rafałowa 2000 po prostu uwielbiam :-) Ostatnio zimą w Classic Auto widziałęm chyba jakąś fotę z Kielc... :-)
Pięknie to Twoje cudo jedzie i pięęęeknie gra!
Dobrego sezonu Ci życzę!

Chce sie powiedzieć "Wszyscy marzymy" :-)
Mi się marzy z mojego rocznika - 1972 :-D czyli właśnie taka :-)

Amortyzatory
Powrót